Chrissy Teigen en John Legend verliezen baby kort na geboorte

"We voelen een pijn die we nog nooit hebben gevoeld"

Chrissy Teigen en John Legend delen hartverscheurend nieuws: ze zijn hun baby verloren vlak na de geboorte. Twee maanden geleden maakte het koppel bekend dat Chrissy Teigen zwanger was. Het geslacht van hun derde kindje was ook al bekend. Enkele dagen geleden werd Chrissy in het ziekenhuis opgenomen met hevige bloedingen en een zeer zwakke placenta, wat ze openhartig en uitgebreid deelde via Instagram Stories. Chrissy en John delen nu hun verdriet met hun volgers op social media.

Chrissy Teigen John Legend baby verloren

Chrissy plaatst een reeks ziekenhuisfoto's op Instagram, waarop onder andere te zien is hoe zij en haar man John hun pasgeboren baby vasthouden. "We zijn in shock en voelen een pijn waar je normaal gesproken alleen maar over hoort, die we nog nooit gevoeld hebben," schrijft het model in een uitgebreide caption. "Het is niet gelukt om de bloeding te stoppen en onze baby de vloeistoffen te geven die hij nodig had, ondanks zakken vol bloedtransfusies. Het was gewoon niet genoeg."

Chrissy Teigen John Legend derde kind

Chrissy vertelt dat ze normaal gesproken hun baby's pas op het allerlaatste moment een naam geven. Bij hun eerste twee kinderen Luna en Miles besloot het stel na hun geboorte hoe ze zouden heten. "Om een bepaalde reden hadden we deze kleine jongen in mijn buik Jack genoemd," schrijft Chrissy. "Hij zal altijd voor ons Jack blijven. Hij werkte zo hard om deel uit te kunnen maken van onze kleine familie. En dat zal hij ook doen, voor altijd."

De 34-jarige moeder schrijft nog een laatste berichtje aan Jack. "Het spijt me dat de eerste momenten van je leven gepaard gingen met zo veel complicaties en dat we je niet het thuis konden geven dat je nodig had om te overleven. We zullen altijd van je houden."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs