Romee Strijd deelt foto van enorme babybuik én de reden dat ze aan huis gekluisterd is

"De meeste dagen lig ik op de bank of op bed en lees ik boeken"

romee strijd
Christian VierigGetty Images

Romee Strijd is dertig weken zwanger en deelt op haar Instagram een bump update. In haar stories vertelt het topmodel daarnaast dat ze aan huis gekluisterd is omdat ze last heeft van bekkeninstabiliteit; dit betekent dat de gewrichten in je bekken te beweeglijk zijn en dit kan heel veel pijn doen.

Bekkeninstabiliteit Romee Strijd

Dit is ook het geval bij Romee. In haar Instagram stories vertelt ze hierover: "Ik ben minder actief dan gewoonlijk. Het doet pijn als ik loop of bepaalde bewegingen maak, dus ik moet het heel rustig aan doen. De meeste dagen lig ik op de bank of op bed en lees ik boeken, doe ik iets voor werk of iets leuks, wat dan ook. Maar in ieder geval niets spannends."

Romee Strijd zwanger

In mei deelde model Romee Strijd dat ze samen met haar grote liefde Laurens van Leeuwen in verwachting is van hun eerste kindje. Dit ging niet zonder slag of stoot, want het model werd gediagnosticeerd met PCOS; een aandoening aan de eierstokken die invloed heeft op de menstruatiecyclus en waarbij de eisprong vaak niet plaatsvindt. Na het aanpassen van haar leefstijl werd Romee na zeven jaar weer ongesteld en maakte ze in mei op Instagram bekend zwanger te zijn.

Romee Strijd over PCOS

Onder haar post schreef ze toen haar aangrijpende verhaal: "In mijn geval werd PCOS veroorzaakt doordat mijn lichaam in vecht- of vluchtstand stond omdat mijn lichaam continu gespannen was," aldus Romee. "Ik heb me mentaal nooit super gestrest gevoeld, dus het was voor mij moeilijk om dit te begrijpen. Maar mijn leven bestaat uit veel reizen (geen bioritme), elke dag sporten en extreem gezond eten. Ik denk dat ik mijn lichaam te veel onder druk heb gezet. Ieder lichaam is anders, maar ik denk dat mijn gewicht niet goed was voor mijn lichaam om goed te kunnen functioneren en het constante reizen niet aankon."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs