'Nicki Minaj is bevallen van haar eerste kindje'

Ze zou afgelopen woensdag bevallen zijn in een ziekenhuis in Los Angeles

Het is feest in huize Minaj-Petty, want Nicki Minaj is bevallen, schrijft TMZ. Zij vernamen van betrouwbare bronnen die dichtbij het stel staan dat ze afgelopen woensdag hun eerste kindje mochten verwelkomen. Nicki is bevallen in een ziekenhuis in Los Angeles, waar haar man Kenneth naar verluidt niet van haar zijde week. De naam en het geslacht van het kindje zijn nog niet bekend.

Nicki Minaj met pensioen

Nicki Minaj en haar man Kenneth Petty waren al langer bezig met het stichten van hun gezin. Nicki gaf hier zelfs haar carrière voor op. Vorig jaar september kondigde ze – vrij abrupt – via Twitter aan met pensioen te gaan. Toen zei ze: "Ik heb besloten met pensioen te gaan en mijn gezin te stichten. Blijf mijn muziek draaien tot mijn dood. Ik blijf altijd van jullie houden."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nicki Minaj getrouwd

Een maand na haar aankondiging zetten Nicki en Kenneth – die toen een jaar aan het daten waren – de volgende stap naar het gezinsleven en traden ze in het huwelijksbootje. Kenneth kwam na het huwelijk in opspraak; hij is veroordeeld omdat hij in 1994 had geprobeerd een zestienjarig meisje te verkrachten. Hij bracht zeven jaar door in de gevangenis en is sindsdien vrij, maar hij had zich in Californië – de plek waar Nicki en Kenneth trouwden – niet gemeld als zedendelinquent en daarom mocht hij de staat na hun huwelijk niet verlaten. Nadat hij voor de rechter was verschenen en zich alsnog had geregistreerd, mocht het stel Californië weer uit.

Nicki Minaj zwanger

In juli kondigde Nicki op haar Instagram aan zwanger te zijn van haar eerste kindje met Kenneth. Ze was toen aan de foto's te zien al hoogzwanger, wat nu dus zeker blijkt te kloppen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs