Harry Styles wordt niet de nieuwe James Bond

Wél begint bij binnenkort aan de opnames voor de film Don't Worry Darling

Laten we maar direct met de deur in huis vallen: Harry Styles wordt niet de nieuwe James Bond. Deze geruchten gingen een tijdje, maar er blijkt (helaas!) niets van waar.

Harry Styles niet de nieuwe James Bond

Nadat The Sun er op hintte dat Harry bij de laatste twee zat die de rol zouden krijgen, ging de geruchtenmolen draaien. Wij hadden goede hoop dat wij binnenkort Harry als de nieuwe 007 op het witte doek zouden zien, maar dat feestje gaat niet door. Volgens The Daily Mail hebben woordvoerders van het oude One Direction-bandlid dit gerucht ontkracht en is er 'niets van waar'.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Harry Styles over James Bond

Eerder vertelde Harry in een radio-interview met Hits Radio dat hij de rol van de spion wel op zich zou willen nemen. "Ik bedoel, wie zou die rol niet willen spelen? Ik ben opgegroeid met de films en ik vond hem als kind al fantastisch. Ik denk dat het voor iedereen wel een droom is, toch?" zei de zanger.

Harry Styles in Don't Worry Darling

Toch hoeven we niet lang te wachten voordat we Harry weer een keer op het witte doek kunnen zien. Na zijn rol in Dunkirk, die in 2017 uitkwam, begint hij binnenkort aan de opnames voor Don't Worry Darling; een jaren vijftig psycho thriller van actrice en regisseuse Olivia Wilde. Harry zal hierin 'de perfecte man spelen die een duister geheim verstopt voor zijn vrouw. De vrouwelijke rol wordt gespeeld door actrice Florence Pugh. Wanneer Don't Worry Darling te zien zal zijn is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs