Maxime Meiland doet opnieuw boekje open over de vader van haar dochter Claire

"Claire's opa gaf aan dat ik niet hoef te verwachten dat Claire's vader naar zijn dochter om gaat kijken"

Maxime Meiland heeft opnieuw een boekje open gedaan over de vader van haar dochter Claire. Eerder vertelde ze in een video met Anna Nooshin al dat Claire's vader niets met zijn dochter te maken wil hebben. De relatie strandde toen Maxime drie maanden zwanger was van Claire en hij heeft daarna nooit de moeite gedaan om zijn dochter te zien. Ze hebben sindsdien geen contact. Eerder vond Maxime dat jammer en hoopte ze dat het zou veranderen. Inmiddels is ze daar op teruggekomen.

Maxime Meiland over vader Claire in Privé

In een interview met Privé vertelt ze dat ze echt haar best heeft gedaan om het contact weer op te bouwen, maar dat ze niet weet of ze tegenwoordig nog wel contact met hem wil. Wel heeft Maxime contact met de vader van haar ex, de opa van Claire. "Met Claire's opa hebben we wel contact en we hebben elkaar zelfs al ontmoet. Haar overgrootouders willen Claire graag ontmoeten en dat is fijn. Dat zijn echt lichtpuntjes," aldus Maxime.

Claire Meiland ontmoet opa

Van Claire's opa hoorde Maxime ook dat ze niet op de vader van Claire hoeft te rekenen, wat misschien ook te maken kan hebben met het feit dat zowel Maxime als haar ex een nieuwe liefde hebben gevonden. "Claire's opa gaf aan dat ik niet hoef te verwachten dat Claire's vader naar zijn dochter om gaat kijken. En ik weet ook niet zo goed of ik happy zou zijn wanneer hij over een tijd toch nog aan komt kakken."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Biografie Martien Meiland

Het verhaal over Maxime's ex wordt ook besproken in de onthullende biografie over haar vader Martien. Dat bevestigt columnist Jan Dijkgraaf, die de biografie heeft geschreven.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs