Kim Kardashian onthult reden waarom KUWTK stopt

"We hadden nooit verwacht een tweede seizoen te mogen maken. Nu zitten we al op twintig."

Dat de populaire realityserie Keeping Up With The Kardashians na veertien jaar stopt weten we al een tijdje, maar over de reden hebben we tot nu toe nog niets gehoord. Tot nu. In een interview in de Amerikaanse Grazia Magazine onthult Kim Kardashian de reden achter de keuze om te stoppen.

Reden Keeping Up With The Kardashians stopt

"Keeping Up With The Kardashians was een droom van ons allemaal," vertelt Kim in het interview. "We hadden nooit verwacht dat we ook een tweede seizoen zouden mogen maken. Nu zitten we al op twintig." Over de reden achter de keuze van haar en haar familie is Kim duidelijk. "We hebben nu gewoon wat rust nodig. Zo simpel is het. Na veertien jaar is het tijd voor een pauze en nu we ook kinderen hebben en zij ons nodig hebben, is het goed om even een stap terug te doen."

Keeping Up With The Kardashians stopt

Voor Kim was dit geen makkelijke beslissing. "De dag dat we het bekend maakten was de meest emotionele dag ooit. Al die tranen. Ik denk dat ik het hele weekend heb gehuild. Nu ik eraan terug denk word ik weer emotioneel," vertelt ze tijdens het telefonische interview. Gelukkig zorgde Khloé Kardashian voor wat relativerende woorden. "Khloé zei op een gegeven moment: 'Het is niet dat we doodgaan. We leven nog steeds.'"

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Keeping Up With The Kardashians coronavirus

In het interview vertelt Kim ook meer over hoe het was om Keeping Up With The Kardashians te filmen tijdens de pandemie. "We waren zo bang en voorzichtig. Ook die momenten delen we nu allemaal. Op deze manier zie je een kant van ons die je waarschijnlijk nog nooit hebt gezien," aldus de realityster.

Kanye West coronavirus

Wat we nog niet wisten, is dat Kims man Kanye West ook besmet is geweest met het coronavirus. Hierover zegt Kim: "Kanye had het helemaal in het begin, toen wisten we nog helemaal niet wat het was. Dat was zo eng. Ik moest helemaal alleen voor de kinderen zorgen en hem ondertussen ook nog helpen om zijn bed te verschonen en uit bed helpen wanneer hij zich slecht voelde."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs