Mascha van Beautygloss deelt update over gebroken arm van dochtertje Mila

De kersverse ouders krijgen een babyfysio om Mila's armpje helemaal goed te laten herstellen

Drie maanden geleden werden Youtuber Mascha Feoktistova (beter bekend als Beautygloss) en haar man Gregor van Vlierden ouders van hun dochtertje Mila. Het was geen makkelijke bevalling; het duurde bijna 25 uur voordat Mila op de wereld kwam en ze brak tijdens de bevalling haar armpje. Mascha heeft later aangegeven dat ze het moeilijk vindt om over de bevalling te praten, maar dat zal doen als ze er klaar voor is. Nu, drie maanden later, geeft de vlogger in een nieuwe video een update over de gezondheid van haar dochter.

Mascha Feoktistova dochter gebroken arm

Mila brak haar arm door een schouderdystocie, iets wat bij ongeveer één procent van de geboortes kan voorkomen. Dit betekent dat de schouder van de baby tijdens de bevalling achter het schaambeen is blijven hangen. Om haar leven te redden hebben ze daarom haar armpje moeten breken. Daarvan is kleine Mila de afgelopen maanden aan het herstellen en dit gaat gelukkig goed, zo blijkt uit de video die Mascha gisteren online heeft geplaatst.

Mascha Feoktistova over herstel dochtertje Mila

Mascha vertelt in haar vlog dat ze zelf het idee hebben dat het een stuk beter gaat en dit wordt later in het ziekenhuis ook bevestigd. Er komt een babyfysio bij Mascha en Gregor aan huis om Mila te helpen. "We stimuleren haar de hele tijd om naar rechts te draaien, maar de fysio zag toch wel dat ze naar links neigt," aldus de vlogster. "Haar armpje is verder oké. We moeten alleen nog heel voorzichtig doen omdat het armpje nog heel gevoelig en fragiel is."

Bekijk hieronder de vlog waarin Mascha deelt hoe het gaat met Mila

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs