Chris Evans zit onder de tattoo's en wij wisten van niks

Twitter is in SHOCK om het feit dat Captain America mega veel tattoo's heeft

Er is groot nieuws over Chris Evans. De acteur – die onder andere Captain America speelt in de Marvel-films – verraste vriend en vijand nadat hij een video van zichzelf deelde waarin je zijn ontblote bovenlijf ziet.

Chris Evans tattoo's

Niet omdat hij nou zo gespierd is – dat is 'ie wel hoor, daar niet van – maar er is een andere reden dat iedereen zo in shock is: de beste man blijkt een torso vol tattoo's te hebben! Evans deelde een filmpje in zijn Instagram stories over het veranderende weer. "Laatste keer zwemmen voor het zwembad gaat overwinteren," schreef hij erbij. In het filmpje zie je de acteur een back flip maken, maar dat viel ons niet eens op: wij konden alleen maar kijken naar zijn inked up lichaam – wie wist dit?

Twitter over tattoo's Chris Evans

Blijkbaar wist niemand dat zijn hele borstkas onder de tattoo's zit. Op Twitter gaan mensen om die reden los en we geven ze geen ongelijk want damn, wat ziet Chris er goed uit! De tweets zeggen genoeg. Zo schrijft Twitter gebruiker @buzztinswife: "Zijn spieren zijn zo gevormd en de tattoo's... I'm screaming. Ik ben niet oké, meneer Chris Evans."

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Aantal tattoo's Chris Evans

Het is moeilijk te zeggen hoeveel tattoo's Chris op zijn borstkas heeft, maar aan de video te zien lijken het er tenminste zes te zijn op zijn borst en buik. Sommige tattoo's bestaan uit teksten, terwijl de grootste tattoo op zijn borst lijkt een afbeelding van een vogel te zijn.

Chris Evans over tattoo's

De reden dat Chris de tattoo's zo lang verborgen heeft kunnen houden is het feit dat de meeste op plekken zitten waar normaal een t-shirt overheen valt. Hier heeft hij het al eens over gehad. In een interview met The Hot Hits Live From LA in 2014 vertelde hij dat het makkelijker is om klussen te krijgen als acteur wanneer tattoo's niet zomaar zichtbaar zijn.

"Ik hou van tattoo's maar het probleem is, dat wanneer je een t-shirt aan moet in een film, je dan een uur langer in de make-up zit. Dat vind ik het niet waard," aldus de acteur. "Ik ben echt fan van tattoo's, maar ze moeten wel verstopt kunnen worden."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs