Alles wat je wil weten over Lucas Bravo: dé hottie uit Emily In Paris

En ja hoor, hij is single

lucas bravo als gabriel in emily in paris
Carole Bethuel / Netflix

Na het zien van de eerste aflevering van Emily In Paris was het eerste wat wij opzochten; neighbour Emily In Paris. We kunnen je een ding zeggen en dat is dat we niet teleurgesteld waren over onze vondst. Na een flinke deep-dive op het internet hebben we flink wat info over acteur Lucas Bravo opgeduikeld. Glamour zou Glamour niet zijn als we dat niet met je zouden delen.

Wie is Lucas Bravo?

Lucas Bravo is een Franse acteur je waarschijnlijk hebt gespot als chef-kok Gabriel in de Netflix-serie Emily In Paris. Hij is 32 jaar oud en naast acteur ook model. Zo speelde hij eerder al eens in een Chanel-reclame en is hij momenteel bezig met de opnames voor de nieuwe versie van Mrs. Harris Goes To Paris. Goed. Nu over naar de leuke feitjes, want Glamour US interviewde Lucas en zo zijn we een paar leuke dingen over hem te weten gekomen.

1) Hij is single (!!!)

Ja, je leest het goed. Lucas is still on the market. Op Wikipedia stond dat de acteur een vriendin had, maar dit is dus niet waar. Aan Glamour US vertelde hij: "Op Wikipedia stond dat ik een vriendin had en ik had het geflagd omdat het niet klopt. Vervolgens heb ik het gepost omdat ik het grappig vond."

2) Hij vindt communicatie het belangrijkst in een relatie

"Ik hou er niet van als iemand wegloopt in een relatie. Ik hou van communicatie, dat is de basis van alles. Wees niet bang voor hoe iemand anders het op zal nemen. Ik hou niet van the elephant in the room en kan er niet tegen als iemand wegloopt tijdens een gesprek of met een babyface zielig gaat zitten doen. Daar hou ik niet van en ik spreek dingen gewoon liever uit."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

3) Hij is Harry Potter fan

Als echte Potterheads dromen we van een binge party met de knappe Lucas. Hij houdt wel van de magie van Zweinstein: "Ik vind het heerlijk om op zondag een Harry Potter marathon te houden en te ontsnappen aan de werkelijkheid. Ik hou van die magie, heerlijk!"

4) Op een vrije dag wil hij naar het platteland

Zijn favoriete plek om een vrije dag door te brengen is op het platteland. "Het liefst ben ik op het platteland met wat vrienden, goed eten, zwemmen in de rivier en de tijd en onze verantwoordelijkheden vergeten."

5) Zijn droombestemming is Patagonië

"Ik hou van alleen reizen en helemaal verdwalen. Gewoon een rugzak mee en alles ontdekken en genieten van het prachtige landschap. Er ontstaat een soort van angst wanneer je helemaal in je eentje bent in de wildernis en juist daar vind je vaak goede antwoorden over jezelf. Ik wil daar heel graag weer een keer heen als het kan," aldus Lucas.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs