Kylie Jenner geeft Cardi B een Hermès-tas van $20.000 voor verjaardag

Terwijl wij 200 euro per maand sparen voor onze toekomstige hypotheek, wordt er in celebrityland het duizendvoudige aan cadeaus uitgedeeld

Cardi B vierde afgelopen weekend haar 28ste verjaardag gróóts, want you know, in celebland heerst er geen pandemie. Onder de genodigden zagen we onder meer rapper en ex-liefje Offset, Meghan Thee Stallion, Teyana Taylor en Kylie Jenner. Van laatstgenoemde kreeg ze een peperduur cadeau; een babyblauwe Hermès Birkin-tas. Het prijskaartje: twintig duizend dollar.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hermès Birkin-tas

Birkin-tassen, van de Franse high fashion-ontwerper Hermès, worden beschouwd als de belichaming van luxe in een handtas. De verkoopprijzen variëren van, omgerekend, een slordige 9.000 euro voor een vintage exemplaar met “normaal” leer tot 250.000 euro voor eentje waar exotische leersoorten en diamanten in zijn verwerkt. De WAP-rapster filmde het unboxen van het cadeau, en was duidelijk dolblij en bedankte Kylie uitbundig. “Kijk eens naar deze Birkin. Dankjewel, Kylie Jenner,” jubelde Cardi in het fragment. Bekijk de foto’s van de babyblauwe Hermès Birkin-tas hier.

Cardi B verjaardag

Zaterdag vierde ze een verjaardagsfeestje in Las Vegas waar ze vergezeld werd door vele beroemdheden. Cardi was gehuld in een getailleerde jurk met metalen bovenstuk en een lange witte, chiffon onderkant van ontwerper Lena Berisha.

Kylie’s spectaculaire cadeau was overigens niet het enige waar Cardi op kon rekenen. Tijdens het feestje verraste Offset Cardi met een Rolls-Royce, waarin op de hoofdsteunen de naam van hun dochter, Kulture, in is gegraveerd. Op beelden in handen van TMZ blijkt dat de twee de hele avond onafscheidelijk waren, geven ze de liefde dan toch nog opnieuw een kans?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs