Hoe zag Selma Omari er vroeger uit? Een exclusief kijkje in haar kinderfoto's

We hebben exclusief fotomateriaal van onze covergirl

Hoe zag Selma Omari er vroeger uit? Glamour kreeg een exclusief kijkje in de kinderfoto's van onze covergirl. In haar openhartige interview in ons gloednieuwe Beauty Issue vertelt Selma uitgebreid over haar jeugd.

Hoe was Selma Omari's jeugd?

Het was voor Selma een logische stap om muziek te gaan maken, omdat ze dat met de paplepel ingegoten kreeg: "Ik ben opgegroeid in een muzikale familie; mijn vader kan fantastisch gitaar spelen, mijn oom bespeelt zo’n beetje elk denkbaar instrument en mijn moeder is ook heel muzikaal."

hoe zag selma omari er vroeger uit
Selma Omari

Hoe komt het dat ze dan nú pas die muzikale droom najaagt? Dat heeft een reden waar velen van ons zich in zullen herkennen: "Ik heb mezelf altijd beperkt, omdat ik onzeker was en in mijn tienerjaren gepest werd. Ik dacht dat mensen me zouden uitlachen, als ik mijn hart zou volgen en muziek zou proberen te maken. Liefde voor muziek is er dus altijd geweest, maar pas toen ik stevig in mijn schoenen stond durfde ik meer dan er alleen over te dromen."

hoe zag selma omari er vroeger uit
Selma Omari

Selma Omari over online haat

Iedereen die Selma volgt, zal het niet ontgaan zijn dat ze online regelmatig te maken krijgt met negatieve comments. Maakt het pesten het extra moeilijk om nu zo veel haar te ontvangen? "Aan de ene kant: zeker. Maar ik heb door het pesten ook een dikke huid gekregen."

Bestel Glamour's nieuwe Beauty Issue hier!

"Ik heb ervan geleerd dat ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk. Ik kan niet doen wat mensen van mij willen, alleen maar om hen blij te maken, want ik leef mijn eigen leven en er is niemand die mij gelukkig gaat maken behalve ikzelf."

hoe zag selma omari er vroeger uit
Selma Omari

Deze gedachtengang werkte al voor haar vanaf de middelbare school: "Toen ik op de middelbare school bedacht dat ik iets met mode wilde doen en het vloggen ontdekte, ben ik dat gaan doen. Ik dacht fuck it, er is altijd wel iemand die commentaar heeft op wat ik doe, maar ik wil niet handelen uit angst."

Met haar half miljoen volgers kun je niet meer om vlogster en muzikante Selma Omari heen. Met Glamour spreekt ze in het XXL-beautyissue, dat nu in de winkels ligt, voor het eerst openhartig over kiezen voor je eigen geluk, feminisme en ex-vriendje Boef. Geen zin om de deur uit te gaan? Je bestelt 'm hier online! Wil jij iedere maand het leukste blad van Nederland op je deurmat krijgen? Meld je dan aan als abonnee, en mis nooit meer een editie van Glamour.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs