'Bella Hadid datet met de kleinzoon van acteur Jack Nicholson'

De twee zouden ook al Bella's verjaardag samen hebben gevierd

cfda  vogue fashion fund 2019 awards
Jamie McCarthyGetty Images

Oude Hollywood-sterren raken steeds meer involved met de nieuwe Hollywood-generatie. Zo ook op het gebied van liefde. Bella Hadid heeft de liefde gevonden in Duke Nicholson, de kleinzoon van acteur Jack Nicholson. Dit meldt Page Six.

Bella Hadid en Duke Nicholson daten

Bella had lange tijd een knipperlichtrelatie met The Weeknd, maar zij gingen vorig jaar definitief uit elkaar. Volgens Page Six zijn Bella en Duke elkaar vorige maand tegengekomen tijdens een trip naar New York en brengen sindsdien steeds meer tijd met elkaar door. Ze hebben volgens een insider zelfs Bella's 24e verjaardag samen gevierd.

Over Duke is nog niet veel bekend, wel dat hij, net als zijn grootvader, ook een acteur is. Zo had hij eerder een rol in de film Us en is hij volgend jaar te zien in de film Dreamland. Daarnaast staat hij op de album cover van Lana Del Rey's Norman F*cking Rockwell.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gigi Hadid bevallen

Het was een bewogen maand voor Bella, want ze werd ook voor het eerst tante. Haar zus Gigi Hadid beviel eind september van een dochter. Zowel Gigi als Zayn Malik, de vader van het meisje deelden schattige babyfoto's op Instagram. Daarbij schreef Gigi: "Ons meisje kwam dit weekend op aarde en ze heeft nu al onze wereld veranderd. Zo verliefd,".

Ook Zayn had wat lieve woorden voor zijn dochter. "Onze baby girl is hier, gezond en prachtig," begint hij in zijn caption. "Het is een onmogelijke taak om te verwoorden wat ik op dit moment voel. De liefde die ik voel voor dit kleine mensje gaat boven mijn begrip. Ik ben dankbaar dat ik haar mag kennen, trots dat ze de mijne is en dankbaar voor het leven dat we samen zullen hebben."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs