Huishoudster Nadège van Chateau Meiland heeft nieuwe baan gevonden

Ze zat in een diep dal toen ze hoorde dat de Meilandjes terug naar Nederland gingen, maar nu gaat het haar voor de wind

De familie Meiland is alweer een tijdje terug in Nederland en gelukkig gaat het hun trouwe huishoudster Nadège ook weer voor de wind. Ze heeft verschillende baantjes gevonden via een uitzendbureau dat haar ook naar de Meilandjes stuurde en is daar heel happy mee. Ze maakt schoon bij de plaatselijke huisarts, werkt in een pizza-kiosk en verdient ook nog geld met werk in een bedrijfskantine, vertelt ze tegenover de Telegraaf.

Nadège van Chateau Meiland heeft nieuwe baan

Toen de familie Meiland aankondigde dat ze weer terug naar Nederland zouden gaan kwam dat als een klap voor de Franse. De Meilandjes waren als familie voor haar en ze was er kapot van toen ze erachter kwam dat de familie haar zou achterlaten.

Dit zorgde ervoor dat ze in een diep dal belandde. "Ik was onder behandeling van een arts, die me zelfs een tijdje anti-depressiva heeft voorgeschreven," aldus Nadège.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Chateau Meiland's Nadège over baantjes

Maar nu gaat het gelukkig beter. "Ik ben erg blij met de afwisseling die ik heb tussen mijn verschillende baantjes," vertelt ze. Vooral het pizza bakken vindt ze erg leuk. "Ik ben dol op Italiaans eten, dus ik weet precies hoe ik het moet maken." Aldus Nadège tegenover de Telegraaf.

Maxime Meiland nieuwe vriend

Het gaat niet alleen Nadège voor de wind, ook met Maxime Meiland gaat het goed. Haar vader Martien bevestigde eind augustus dat ze een nieuwe liefde heeft gevonden in cameraman Leroy, die goed in de smaak valt bij de familie. "Leroy is echt een onwijs leuke jongen. Buiten dat hij er goed uit ziet is hij zo aardig en gezellig. Hij past helemaal in onze familie."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs