Cardi B wordt geshamed over haar grote tepels (!?) en vrouwen kunnen ook niet gewoon rustig leven, hè?

Cardi heeft zelf ook iets te zeggen over haar 'salami nipple titties'

cardi b naaktfoto reactie
Prince WilliamsGetty Images

Cardi B heeft een beetje een hot mess van een weekje. Eerder deze week vierde ze haar 28e verjaardag samen met haar ex-man Offset in een club – een feestje dat er totáál niet coronaproof uitzag. De complete lak aan de volksgezondheid aside, het zag er gezellig uit. Misschien zó gezellig dat Cardi eventjes de weg kwijt was: in de ochtend postte Cardi op Instagram Stories per ongeluk een naaktfoto waarop haar blote borsten te zien waren, en verwijderde hem meteen weer. Het lijkt erop dat de foto de avond van het feestje is genomen, want de heeft dezelfde make-up op en hetzelfde prom kapsel.

Cardi B's gelekte naaktfoto

Hoewel ze 'm binnen twee minuten weer verwijderde, was het al te laat: genoeg mensen hadden de foto gezien om screenshots over het internet te verspreiden. Op Twitter laat Cardi meteen weten dat het niet de bedoeling was om de foto te posten: "Lord, why the f**k did you have to make me so f**king stupid and r****ded? Why?" Toch besloot de rapper er niet over in de zitten: "Weet je wat? Ik ga mezelf hier niet voor straffen. Ik ga ontbijten en dan ga ik naar een feestje en dan ga ik er niet meer over nadenken." Cardi kon zelf gelukkig relativeren: "Ach ja, ik was vroeger stripper, dus wat maakt het uit? Mijn hemel."

Burger nipples

Of ze het nu wel of niet erg vond dat haar foto was gelekt: de comments over Cardi's blote borsten waren iets waar ík me in elk geval enorm aan ergerde. Op zowel Twitter, Reddit en Instagram raken mensen niet uitgepraat over Cardi's grote areola's: met termen als 'burger nipples' en andere shamende termen wordt de foto over het internet verspreid.

- Tekst gaat verder onder de video -

Zien: Zo zit het nu dus tussen Cardi en Offset

En eerlijk: ik ben er gewoon een beetje klaar mee. Alle kritiek over vrouwenlichamen. Lichamen waarin we gewoon geboren zijn, of lichamen die zo zijn geworden door bijvoorbeeld een zwangerschap of een ingewikkelde relatie met eten. Dus eerlijk, kunnen we gewoon ophouden met allerlei oordelen over gewichtsverlies of gewichtstoename, rimpels, zwangere buiken die wel of niet na zes weken weer helemaal terug in oude vorm zijn, en nu dus ook onze tépels? Ja, Cardi heeft grote tepels, wat wil je dat ze eraan doet? They're not for you, anyway.

Cardi's reactie

Ook hier staat Cardi weer heerlijk in het leven. In een Instagram Live legde ze uit hoe het kon dat ze de foto postte (ze nam de foto in de app en schoot per ongeluk uit waardoor de foto werd geüpload). "Dus ik neem de foto en ik klik en zie dat hij begint te laden. Dus ik zeg, 'oh my god, Offset, de foto laadt', dus ik zet mijn telefoon uit zodat hij niet laadt." Ze vroeg Offset om te checken, en de foto was wel geüpload. Nu kon Cardi 'm niet meteen verwijderen, omdat ze haar telefoon weer aan probeerde te krijgen. "Tegen de tijd dat mijn telefoon weer aanstond had iedereen en z'n moeder my salami nipple f**king t***ties gezien."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Over de comments over haar tepels kan ze niet echt wakker liggen: "Ik heb some big ass nipples, dat komt door het moederschap. Mijn dochter heeft ervoor gezorgd dat mijn tepels enorm zijn uitgerekt, maar dat is niet zo erg want mijn p*ssy is nog in orde, I got a pretty ass p***y." Mooier hadden wij het niet kunnen verwoorden, maar toch: de comments waarmee Cardi (en alle vrouwen ever) worden overspoeld zijn niet meer van deze tijd, dus you can stop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs