Fans maken zich nog meer zorgen om Britney Spears: "Er is hier iets goed mis"

De zangeres deelt twee opmerkelijke video's

Fans van Britney Spears maken zich al een tijdje zorgen over het welzijn van de popster. Ze begonnen de hashtag #FreeBritney om de zangeres te helpen en bewustzijn te creëren rondom haar situatie. We hoorden een tijdje niets van Britney zelf, maar recent deelde de 38-jarige nieuwe video's op haar Instagram waardoor de zorgen van fans alleen maar groter worden.

Britney Spears op Instagram

Britney deelt twee video's waarin ze haar volgers toespreekt. Ze heeft het in eerste instantie over het weer: "Oké dus gisteren dacht ik dat de herfst begon. Ik haalde al mijn jassen uit de kast en de volgende dag was het bloedheet. Het was heel verwarrend," aldus Britney. Daarna vertelt ze "zoveel plezier" heeft gehad deze zomer.

Fans reageren op video's Britney Spears

Fans zijn niet zozeer geschokt over wát ze zegt, maar over hóe ze het zegt. "Ze klinkt zo bang en leest duidelijk een script voor," klinkt het in de comment section. "Ze is zo nerveus, kijk eens hoeveel ze beweegt! Aan haar lichaamstaal te zien is ze doodsbang." Een ander merkt op dat de manier waarop heen en weer beweegt een tactiek tegen anxiety is die gebruikt wordt om jezelf te kalmeren. "Er is hier iets goed mis." Fans zijn bang dat de zangeres zo doet door het gebruik van verdovende middelen: "Wat hebben ze je gegeven?" vraagt een fan zich af. "Je ziet eruit alsof je in dagen niet hebt geslapen."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wat er ook aan de hand is met Britney; we hopen dat het goed met haar gaat en dat de zangeres de hulp krijgt die ze nodig heeft.

#FreeBritney

Na haar publieke breakdown in 2008 staat de 38-jarige zangeres onder 'conservatorship', wat betekent dat haar bezittingen en zij zelf onder toezicht zijn geplaatst en iemand anders de belangrijke beslissingen over haar leven maakt. De rechter heeft bepaald dat Britney's vader Jamie Spears dit gezag heeft. In augustus verklaarde Britney voor de rechter dat ze niet meer wil dat haar vader haar curator is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs