Monica Geuze: "Mijn relatie met Robbert is heel anders dan met mijn andere exen"

Tijdens een Q&A op haar Instagram stories doet ze een boekje open over haar grote liefde

monica geuze
Anh Kiet Duong

Dat Monica Geuze in haar vriend Robbert de ware heeft gevonden vertelde ze al eerder in haar reality-serie Like Monica. Robbert maakte sindsdien zijn debuut in Monica's vlogs en op haar Instagram en de twee lijken heel erg gelukkig. Gister deed ze nog eens een boekje open over hun liefde tijdens een Q&A op haar Instagram.

Monica Geuze over liefde voor vriend Robbert

Wanneer een van haar volgers vraagt of de liefde die ze met Robbert heeft anders is dan ze ooit heeft ervaren antwoordt ze bij hun eerste kiekje samen ooit: "Honderd procent! Ik denk trouwens dat iedere liefde compleet anders is en dat kan ook niet anders naar mijn idee. Maar met Robbert heb ik nooit een moment getwijfeld aan mijn gevoel voor hem of zijn gevoel richting mij,". Daar voegt ze nog aan toe dat ze het super gezellig hebben en hij heel lief is voor haar dochtertje Zara-Lizzy. Ook vertelt ze dat de twee nooit ruzie hebben en ze niet kan wachten op de toekomst met Robbert. "Ik heb er gewoon heel veel zin in om de rest van mijn leven met hem te delen." aldus de vlogster.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Monica Geuze over privé houden dochter Zara-Lizzy

Daarnaast deelt Monica in haar stories dat ze er bijna nooit moeite mee heeft om dingen uit het leven van Zara-Lizzy privé te houden. "Het is mijn eigen keus niets te delen om haar te beschermen. Maar soms is ze zó lief en ben ik zo trots dat ik dat natuurlijk het liefst met de hele wereld zou willen delen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs