Cardi B en Offset zijn tóch weer bij elkaar: "I couldn't go without d*ck"

De rapper vertelde in haar Instagram stories dat ze niet weet wat ze wil en ze daarom weer samen zijn

Het is een bewogen tijd voor rapster Cardi B; afgelopen week werd ze nog geshamed om haar 'salami-tepels' en eerder deze maand kondigde ze aan dat ze ging scheiden van haar man Offset. Maar dat laatste is nu van de baan; afgelopen weekend doken er beelden via Instagram beelden op dat de Cardi B en Offset het heel gezellig hadden op Cardi's birthday weekend. Nu bevestigt Cardi B op Instagram zelf wat we al dachten; de twee zijn weer terug bij elkaar.

Verjaardag Cardi B

Op verschillende Instagram Stories van onder andere Megan Thee Stallion, en Bobby Lytes – die bij TMZ terug te zien zijn – is te zien hóe gezellig Cardi en Offset het met elkaar hebben. Daarnaast zien we ook dat Offset alles uit de kast heeft getrokken om Cardi terug te winnen. Voor haar verjaardag gaf hij haar een Rolls Royce met een speciaal op maat gemaakt kinderzitje voor hun dochter Kulture. Cardi is zichtbaar door het dolle heen en begint meteen intiem te dansen met haar ex(?)-man. In een andere story is te zien hoe Offset op de grond ligt en Cardi over hem heen hangt – niet echt het beeld wat je zou bedenken bij twee exen die nu proberen door te gaan met hun leven.

Cardi B tijdens haar verjaardagsweekend in Atlanta

Offset en Cardi B bij elkaar

En jawel: de ultieme knipperlichtrelatie is voor nu weer even aan, vertelt Cardi op Instagram. Ze wil wel benadrukken dat dit niet om de aandacht is: e kan zelf gewoon geen keuze maken in wat ze nu wil. "Ik ben gewoon een crazy bitch die niet weet wat ze wil. De ene dag wil ik hem slaan, de volgende dag ben ik gelukkig met hem. Het is gewoon moeilijk om geen contact te hebben met je beste vriend. And I couldn't go without d*ck."

Cardi B en Offset uit elkaar reden

De reden dat het stel uit elkaar zou gaan was omdat het volgens Cardi niet meer werkte en niet omdat Offset vaker vreemd was gegaan – wat veel mensen dachten. In een Instagram Live vertelde ze eerder dat het niets te maken had met wat er eerder is gebeurd. "Het was niets geks. Soms groeien mensen gewoon uit elkaar," legde ze uit. "Ik ben vier jaar met deze man samen geweest. We hebben een kind samen. Ik vorm een gezin met hem. Soms ben je het gewoon moe om steeds discussies te voeren." aldus de rapster.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs