Justin Bieber zingt over eenzame jeugd: "Het boeide niemand dat ik ziek was"

'Lonely' is misschien wel zijn meest emotionele nummer tot nu toe

Justin Bieber hoort thuis in het rijtje tienersterren die opgroeide terwijl de hele wereld toekeek. De zanger deed eerder al een boekje open over zijn moeilijke jeugd en drugsverleden. Met zijn nieuwe nummer Lonely laat hij nog iets meer van zichzelf zien. In het emotionele nummer zingt hij over hoe eenzaam het was om op te groeien als tienerpopster.

Justin Bieber Lonely lyrics

De lyrics van het nummer maken duidelijk dat eenzaamheid een onderwerp is waar Justin veel mee heeft gestruggeld. "Wat als je alles had, maar niemand kon bellen," zingt de 26-jarige. "Want ik had alles, maar niemand die echt luisterde." Vooral het tweede couplet is veelzeggend: "Iedereen kent mijn verleden, alsof mijn huis van glas gemaakt was. Misschien is dat de prijs die je betaalt voor het geld en de beroemdheid op een vroege leeftijd," aldus Justin. "Iedereen zag dat ik ziek was, maar het voelde alsof het niemand boeide," zingt hij, verwijzend naar zijn strijd tegen de Ziekte van Lyme. "Ze bekritiseerden de dingen die ik deed als een idioot van een kind."

Justin Bieber over nieuwe nummer Lonely

Op Instagram kondigt de popster zijn nieuwe nummer aan. In de caption van zijn Instagrampost beschrijft Justin hoe zwaar hij het vond om dit nummer op te nemen en om daarna het resultaat te zien. "Het was moeilijk om hiernaar te luisteren, omdat het zwaar was om dit als kind mee te maken. Ik heb mezelf hier doorheen gezongen. Dat was niet makkelijk, maar ik vond het belangrijk om dit verhaal te vertellen." Justin besefte dat we ons allemaal wel eens eenzaam voelen. "Ik geloof dat het krachtig is om je kwetsbaar op te stellen als je een groot bereik hebt."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Justin Bieber - Lonely

In de videoclip zien we een tienerjongen die veel wegheeft van Justin Bieber zelf back in the days. Uiteindelijk komt hij op een podium terecht, waar hij zingt over hoe eenzaam hij is. Op het laatst zie je hoe de volwassen Justin Bieber in het publiek zit en naar zijn jongere versie kijkt.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs