Jet van Nieuwkerk is bevallen van zoon Frenkie

Via Instagram story deelt ze hoe ze op de naam gekomen is

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Babynieuws! Presentatrice- en programmamaakster Jet van Nieuwkerk is bevallen van een zoon. Dit laat ze weten via Instagram. Het jongetje heeft de naam Frenkie gekregen en is op 11 oktober geboren, zo is te zien in haar post.

Jet van Nieuwkerk zwanger

Jet maakte in mei via Instagram bekend dat zij en haar partner Ward een jongetje verwachtten. Het is het eerste kindje voor het stel én daarbij ook het eerste kleinkind voor Jet's vader, oud De Wereld Draait Door- presentator Matthijs van Nieuwkerk.

Betekenis naam Frenkie

Via Instagram story deelt Jet de betekenis van de naam Frenkie, middels een screenshot. "Frenkie is afgeleid van Franciscus. Franciscus is een jongensnaam die 'Fransman' betekent," het woord Fransman heeft Jet onderstreept. Het is geen geheim dat Van Nieuwkerk gek is op het land. Ze deelt vaak foto's van reizen naar Frankrijk via haar social media. Na deze story deelt ze ook een foto van voetballer Frenkie de Jong. Het moge duidelijk zijn wie de inspiratie voor deze naam is.

Jet van Nieuwkerk documentaire serie

Jet maakte in 2018 haar debuut als programmamaakster met Niet Gezond Meer; een documentaire serie waarin ze zes weken lang met een team op zoek ging naar het antwoord of orthorexia – obsessief bezig zijn met gezond leven en sporten – een ziekte is. Dat onderwerp gaat haar erg aan het hart, aangezien ze vroeger zelf kampte met ongemakken door het feit dat ze zo obsessief bezig was met voeding en beweging.

Jet's doel tijdens het maken van de documentaireserie was dat orthorexia officieel erkend zou worden als een echte ziekte. Dit is toen niet gelukt, maar er is wel veel meer bekendheid gekomen voor de obsessie met gezond leven en sporten.

Jet's Instagrampost met zoontje Frenkie

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs