Jessie J en Channing Tatum weer uit elkaar

Volg jij het nog?!

channing tatum jessie j
(C)Kevin MazurGetty Images

De relatie van Jessie J en Channing Tatum is misschien wel de meest turbulente romance sinds Justin Bieber en Selena Gomez. Ze kwamen eind 2018 samen, maar Channing en Jessie gingen een jaar later uit elkaar. Vervolgens probeerden ze het nog een keer, om afgelopen april opnieuw een punt achter hun relatie te zetten. Daarna zouden ze toch weer casual zijn gaan daten, maar inmiddels is het duidelijk dat het over en uit is. Volg jij het nog?!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jessie J Channing Tatum uit elkaar

De relatie van Jessie J en Channing Tatum mag dan de afgelopen jaren nogal ingewikkeld zijn geweest; op dit moment is het duidelijk waar ze staan. De zangeres laat op Instagram weten wat haar huidige relatiestatus is. Jessie en Channing zijn nu écht uit elkaar, zo blijkt. Jessie vertelt dat ze single is.

Jessie J vrijgezel

Jessie J deelt een grappige video op Instagram waarin de 32-jarige recht in de camera twerkt en geniet van een glas wijn. "Wat mijn pupillen doen terwijl ik kalm naar je staar en je energie probeer te pijlen," aldus Jessie J. "Dit is vrijgezel zijn in een pandemie," schrijft ze met een emoji van een waarzeggersbol erbij.

Jessie J en Channing Tatum relatie

Om nog even terug te komen op de achtbaan van een relatie die Jessie J en Channing Tatum tot voor kort hadden (en wie weet: in de toekomst weer?); de twee werden afgelopen maanden weer samen gespot. Er gingen geruchten dat Channing geen relatie wilde, dus dat ze daarom casual aan het daten waren. The Sun meldt dat Channing maar niet kan beslissen of hij zijn vrijgezellenbestaan wil opgeven voor Jessie, of niet. Wat zei ik: een klassiek gevalletje Justin Bieber en Selena Gomez back in the days, maar dan een 'volwassen' versie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs