Blake Lively photoshopt schoenen aan haar voeten op nieuwe Insta-post

Ja, zelfs onze perfecte engel Blake Lively maakt zich schuldig aan een Photoshop-fail

Blake Lively en haar man Ryan Reynolds lieten gister via Instagram weten dat ze allebei vast gestemd hebben voor de presidentiële verkiezingen in de Verenigde Staten. Het was Ryan's eerste keer – hij komt oorspronkelijk uit Canada en mag sinds dit jaar ook stemmen in de Verenigde Staten. Dat wilde het stel natuurlijk vastgelegd hebben. Alleen was er een opvallend verschil: op Blake's foto heeft ze schoenen aan, op Ryan's foto heeft Blake blote voeten.

Blake Lively shopt schoenen in foto

Bij nadere inspectie zien we dat Blake's schoenen wel héél eendimensionaal zijn. Het is duidelijk dat ze de schoenen (op vrij crappy wijze) getekend heeft in de bewerkings-app van haar telefoon. Nadat volgers de 'schoenen' op begonnen te merken gaf Blake toe dat het ging om een creatief staaltje bewerking. Ze tagde iconische schoenendesigner Louboutin met de vraag of ze nog een 'iPhone-kunstenares op blote voeten' zoeken. Zo zie je maar, niets is wat het lijkt!

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ryan Reynolds en Blake Lively's geheim voor een goed huwelijk

Dat het stel het altijd leuk heeft samen merk je aan hoe ze zich representeren op social media. Een paar maanden geleden haakten ze bijvoorbeeld nog in op een idee van een fan, die in een nummer van Taylor Swift wel een film zag met Blake en Ryan in de hoofdrol. Het stel probeert – naast stemmen – zoveel mogelijk samen te doen. Dat is volgens hen ook een van de geheimen van hun goede huwelijk: ze zorgen ervoor dat hun werkschema's niet overlappen en ze zo dus echt tijd hebben voor elkaar en voor hun drie kinderen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs