Aubrey O'Day doet boekje open over Trumps familie: "Don jr. haat zijn vader"

De voormalige Danity Kane-zangeres had een affaire met Don jr.

De Amerikaanse verkiezingen komen eraan en de wereld blijft in rep en roer over president Donald Trumps methodes om opnieuw verkozen te worden. Afgelopen donderdag was de 74-jarige president aanwezig bij het laatste debat met Joe Biden, waar hij - zoals we van hem gewend zijn - nogal wat opvallende en leugenachtige uitspraken deed. Denk aan "ik ben de minst racistische persoon in deze kamer" en "het corona-vaccin is al klaar en komt binnen een paar weken." Trump gebruikte het debat verder om zijn tegenstander én zijn familie door het slijk te halen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dat laatste viel niet goed bij een hoop kijkers, onder wie Aubrey O'Day, de realityster die lid was van de girlband Danity Kane en de ex is van Donald Trump jr. De zangeres gebruikt haar platform om een boekje open te doen over de familie van Trump in een reeks tweets die inmiddels verwijderd is.

Aubrey O'Day over Trump

Aubrey O'Day verscheen in 2012 in de Amerikaanse realityshow The Celebrity Apprentice, waar Don jr. ook kort in verscheen. Volgens Aubrey hadden de twee tijdens de opnames een affaire, terwijl Donald Trumps toen al getrouwd was. Tijdens de affaire is Aubrey het een en ander te weten gekomen over Trump en zijn familie. Nu besluit de 36-jarige niet langer te zwijgen.

Aubrey O'Day over Don jr.

"Sinds Trump dit debat gebruikt om de familie van Biden in een kwaad daglicht te stellen," schrijft Aubrey O'Day op Twitter, waarna een lijstje volgt met wat zíj weet over Trumps familie. "Don jr. HAAT zijn vader," begint ze in de tweets die Refinery29 heeft weten te bemachtigen. "Ik heb zoveel bewijs van hoezeer hij zijn vader niet kon uitstaan." Ze vertelt dat Trumps andere zoon, Eric Trump, vreemdging met een Miss Universe. Aubrey maakt haar punt duidelijk: "Ze moeten ophouden met hun kinderen erbij te halen," stelt ze in een andere verwijderde tweet. "Het zijn allemaal leugenaars."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs