Cardi B reageert in uitgebreide video op racistische opmerking

"Jullie zouden dit niet zeggen tegen een witte celeb"

Met Cardi B valt niet te sollen. Dat wisten we al wel, maar dat bewijst ze nu nog maar eens. Een internettrol richt zich tot social media om een racistische opmerking over Cardi B de wereld in de brengen en de rapper besluit deze Instagrammer op z'n plek te zetten.

Cardi B Hermès Birkin-tassen

Cardi B plaatste recent een foto op Instagram waarop te zien is hoe ze poseert naast haar Hermès Birkin-tassencollectie. Naar aanleiding van deze foto kon een Instagrammer genaamd @celestialthug het niet laten om een racistische opmerking te maken. De Instagrammer beweert dat de bekende tassen van Hermès hun waarde verliezen doordat rappers als Cardi B ermee rondlopen.

Cardi B reactie racistische opmerking

Het Instagrambericht belandde op Twitter en ging viral. Daardoor kreeg Cardi B de opmerking zelf ook te zien. In een Instagramvideo laat de 28-jarige rapper weten dat ze deze uitspraken ongegrond en racistisch vindt. "Ik heb deze tweet gezien en het er samen met andere vrouwelijke rappers over gehad," aldus Cardi. "Er wordt gezegd dat wij Hermès-tassen kopen en dat dit slecht zou zijn voor de waarde van de tassen. Ik vind dat een interessante uitspraak, want wij mogen dit soort tassen gewoon kopen. Sterker nog, ik heb vandaag vier tassen gekocht bij Hermès," begint de rapper de video.

Ze vervolgt haar verhaal door te zeggen dat dit soort dingen alleen gezegd worden bij zwarte mensen. "Jullie zouden dit niet zeggen bij een witte celebrity. Dus waarom zouden jullie dit wel zeggen tegen ons? Je weet niet eens tegen wie je het hebt, maar ik ga me niet verlagen tot dat niveau," aldus Cardi.

Cardi B over merken noemen in nummers

Ook de bewering dat rappers als Cardi B de waarde van de Hermès Birkin-tassen zouden verlagen, klopt volgens haar niet. "Het is eigenlijk precies het tegenovergestelde. Als wij merken noemen in onze nummers, dan zorgt dit er alleen maar voor dat ze nog meer waard worden." Ze noemt haar nummer Bodak Yellow als voorbeeld. "Toen dat nummer uitkwam schoten de verkopen van het merk met 1000 procent omhoog. Hetzelfde geldt voor I Like It Like That. Het feit dat ik daarin de sneakers van Balenciaga noemde heeft er zelfs voor gezorgd dat ik vorig jaar met ze hebt gewerkt. In Hiphop zetten we trends."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs