Pardon? Mark Cuevas van Love is Blind wordt vader

Can someone check on Messica?

Het regent babynieuws op deze vroege ochtend! Emily Ratajkowsi en zangeres Tabitha maken bekend zwanger te zijn, en ook Mark Cuevas van de Netflix dating-show Love Is Blind maakt bekend dat er gezinsuitbreiding aankomt! Zijn vriendin Aubrey is zwanger. Afgelopen juli meldden we dat de reality-ster een nieuwe relatie heeft, nadat zijn relatie met Jessica Batten aan het altaar strandde.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Mark Cuevas' nieuwe vriendin

De timing van de aankondiging van Marks relatie was redelijk bijzonder. Toen Jessica on the fourth of July op Instagram aankondigde dat ze een nieuwe liefde heeft gevonden, volgde Mark een dag later met de aankondiging van zíjn kersverse relatie. Toeval? Waarschijnlijk niet.

Maar goed, een petty momentje naar je ex toe kunnen we iedereen vergeven. En blijkbaar dienden de posts er niet alleen voor om de ander jaloers te maken. Het lijkt namelijk nog steeds helemaal goed te zitten tussen Mark en de 25-jarige Aubrey Rainey. Op Instagram maakt het stel bekend dat ze in april ouders worden van hun eerste kindje. Dat betekent dat ze Aubrey vrij snel na hun ontmoeting zwanger is geworden. 'Baby Cuevas' heeft al een eigen Instagram-pagina en mag díe trend misschien een keer ophouden?

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hoe zat het ook alweer tussen Mark en Jessica?

Even een opfrisser nodig over wat er ook alweer gebeurde tussen Mark en Jessica in Love Is Blind? Ze leerden elkaar kennen in de pods van Netflix-serie, waarin jonge vrijgezellen verliefd worden zonder elkaar te zien, door het ouderwets voeren van gesprekken. Pas wanneer ze zich verloven, zien ze elkaar voor het eerst. Jessica en Mark werden verliefd en verloofd, maar het was duidelijk dat Jessica zich vanaf het begin zorgen maakte over het feit dat Mark tien jaar jonger was dan zij. Hier kon ze zich uiteindelijk niet overheen zetten en daarom koos ze ervoor Mark te laten staan bij het altaar.

En het is maar beter dat Jessica naar haar gevoel heeft geluisterd. Enkele weken na het uizenden van de serie kwam naar buiten dat Mark tijdens de serie ook nog met andere vrouwen vreemdging. Toen Jessica daar lucht van kreeg kon ze het niet laten om hier op te reageren. Zo zei ze: "Oh, dat is nieuws voor mij. Ik wist het maar van eentje!"

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs