'Love Island's Remco samen met winnares van vorige seizoen Love Island'

Zijn ze toevallig allebei in Portugal of zit er meer achter?

Het was een enorme schok en heeft de uitkomst van het afgelopen seizoen van Love Island helemaal op z'n kop gezet; deelnemer Remco had naast zijn koppelpartner Imen óók nog een liefje thuis.

Love Island Remco

De productie kwam er in de een-na-laatste week van Love Island achter dat Remco van twee walletjes at en presentatoren Holly en Viktor confronteerden hem hiermee. Remco gaf toe dat hij het spel inderdaad niet netjes had gespeeld en bevestigde dat hij ook iemand in Nederland had. Daardoor moesten zowel Remco als zijn Love Island lover Imen hun koffers pakken en terug naar Nederland.

Love Island Remco vriendin

Al die tijd is het onduidelijk gebleven wie dan Remco's vriendin in Nederland was, maar nu lijkt hij daar eindelijk iets over te delen. Hij is momenteel op vakantie in Portugal en daar is hij samen met Floor Masselink. De twee delen Instagramstories waarop te zien is dat ze samen uiteten zijn. Of dit ook betekent dat ze écht samen zijn, weten we natuurlijk niet zeker. Floor is al een tijdje in Portugal en reageerde op Remco's foto dat zij er ook was. Het kan goed zijn dat de twee als Love Island-deelnemers hebben afgesproken om bij te praten en ervaringen te delen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Floor Masselink vriendin Remco

Als de naam Floor Masselink je bekend in de oren klinkt kan dat heel goed kloppen, want ze won het vorige seizoen van Love Island. Ze vormde toen een koppel met Daniël van Pienbroek, maar zij gingen kort na het einde van het seizoen toch uit elkaar. Daniël vond toen uiteindelijk de liefde bij Daniëlle – verleidster van Tempation Island VIP's.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs