Kylie Jenner: "Ik verberg mijn echte persoonlijkheid voor de wereld"

De 23-jarige doet een aantal verdrietige uitspraken over opgroeien in de spotlights

Celebrities als Britney Spears en Justin Bieber maken als volwassenen duidelijk dat het niet altijd een pretje is om op te groeien in de spotlights. Kylie Jenner, die door Keeping Up With The Kardashians voor het oog van de hele wereld groot werd, kan dit beamen. Ze verscheen recent in een video met make-up artist James Charles, waarin ze een paar opvallende en bijzonder verdrietige uitspraken doet over hoe ze niet zichzelf kan zijn als er een camera op haar gericht is.

Kylie Jenner in James Charles video

James Charles heeft Kylie Jenner te gast in zijn YouTube-video voor een Halloween make-up tutorial. Terwijl Kylie wordt opgemaakt door de YouTuber, legt ze uit waarom haar publieke personality anders is dan haar echte persoonlijkheid. "Ik heb vroeger op Vine en Instagram een hoop van mijn echte persoonlijkheid gedeeld," vertelt de Kylie Cosmetics-oprichter. "Maar terwijl ik bekender en bekender werd besefte ik: als mensen extreem gemene dingen zeiden over wie ik echt ben, mijn echte persoonlijkheid en de dingen die ik zelf het leukste vind aan mezelf, dan doet dat me meer pijn dan als ik me voor moet doen als een ander."

Kylie Jenner over media persoonlijkheid

De 23-jarige vertelt dat dat de reden is waarom ze tot op vandaag de dag minder van haar authentieke zelf laat zien aan haar volgers. "Ik gaf minder van mezelf weg en dat is verdrietig," aldus Kylie. "Ik word er verdrietig van." Ze vertelt dat ze daar verandering in wil brengen. "Ik wil meer van mezelf gaan geven."

Bekijk de video van Kylie en James hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs