Lily Collins reageert op 'ontmoedigende' kritieken op Emily in Paris

De manier waarop Emily constant in shock is dat mensen in Frankrijk Frans spreken...

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn, maar Netflix' Emily in Paris heeft voor heel wat kritiek gezorgd op social media. Ja, de serie is een hele lekkere wegkijker met mooie outfits, mooie beauty-looks en mooie mannen, maar er zijn ook een hele hoop oogrolmomenten. Actrice Lily Collins, die de rol van Emily speelt, reageert nu voor het eerst op de vele kritieken op de serie.

Kritiek Emily in Paris

Wat de reden van de kritiek is? Ligt een beetje aan wie er kijkt, maar de New York Times en de Hollywood Reporter hebben allebei stukken gepubliceerd met reacties van echte Parijzenaren – en die liegen er niet om. "Tussen de baretten, cocktailjurken en de onberispelijke Franse straten konden ze hun eigen stadse leven maar moeilijk herkennen," schreef het Franse radiostation RTL. De conclusie uit het Franse stuk is dat de show volgestopt zit met Franse stereotypes en clichés.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Geloofwaardigheid Emily in Paris

Ook Emily's baan zorgt voor verdeling op social media. Mensen vinden het moeilijk te geloven dat een meisje van in de twintig met 48 volgers op Instagram alleen maar een paar foto's van een pain au chocolat hoeft te posten om meteen honderden volgers te krijgen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De manier waarop Emily constant in shock is dat mensen in Frankrijk Frans spreken en geen Engels is eerlijk gezegd lachwekkend. Daarnaast zou ze in a heartbeat ontslagen worden bij de agency waar ze werkt, omdat ze constant achter de rug van haar baas om de klant bekritiseert of benadert met ideeën die niet van bovenaf zijn goedgekeurd. Op een bepaald moment post ze zelfs kritiek op een product op social media, wat viral gaat! En ze komt ermee weg! Omdat ze Emily is, in Parijs! Ze post selfies met een baret op en krijgt duizenden volgers op Instagram! Ze weet het allemaal!

[twitter align='center' id='1312607684764545024' username='OdeToThePlum95']https://twitter.com/OdeToThePlum95/status/1312607684764545024[/twitter

Twitter over Emily in Paris

Kijkers weten het ook allemaal niet meer: do we love it or hate it? Of misschien een beetje van allebei? "Emily in Paris is een verschrikkelijke show die ik meteen heb gebinged en nog een keer zou kijken. Ik hou er van," tweette iemand. "Emily in Paris was zo annoying, ik kan niet wachten op de volgende afleveringen," schreef een ander.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Lily Collins over kritiek Emily in Paris

Nu heeft ook Lily Collins, die de rol van Emily speelt, gereageerd op de kritieken over de serie. De actrice geeft toe dat ze het moeilijk vond om de kritieken te lezen, maar ziet er wel kansen in om veranderingen aan te brengen in het tweede seizoen.

Tegenover Vogue Arabia zei ze hierover: "Hoe moeilijk het soms is om dit soort berichten te lezen, het is ook een zegen, zo krijgen we de kans om beter te worden." Als de show een tweede seizoen krijgt (waar we eigenlijk wel vrij zeker van zijn), wil Lily het verhaal naar een hoger niveau tillen. Iets waar ze ook ruimte voor krijgt van de makers van Emily in Paris. "De productie neemt mijn mening serieus en dat voelt als een grote beloning die me veel kracht geeft."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dit artikel is eerder verschenen op Glamour UK.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs