Kylie Jenner heeft de beste reactie op kritiek Halloweenkostuum

De 23-jarige kreeg nogal wat negatieve reacties op haar kostuum

Coronacrisis of niet: het was gisteren Halloween en dat is voor Amerikaanse celebrities hét moment om hun creativiteit te uiten en in de mooiste, engste of meest sexy kostuums (dat laatste lijkt vooral het doel) te poseren. Dat geldt ook voor Kylie Jenner.

De Kylie Cosmetics-oprichter ging dit jaar voor een groepskostuum. Samen met haar vriendengroep vormde ze de mighty morphin Power Rangers. En die kledingkeuze viel niet bij iedereen in de smaak. De groep kreeg nogal wat kritiek op hun outfits, waarop Kylie Jenner de beste reactie gaf.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kylie Jenner Halloween 2020

Kylie Jenner deelt foto's en video's van haar Halloween squad op social media. De 23-jarige en vijf vrienden vormen het welbekende superheldenteam uit de serie Power Rangers. Ze dragen allemaal kleurrijke pakjes (met net iets minder stof) en bijpassende pruiken die geïnspireerd zijn op de zes helden. In de comments komen er een hoop reacties binnen van mensen die vinden dat Kylie en haar vriendengroep zoveel aan zichzelf hebben laten sleutelen, dat ze allemaal op elkaar lijken.

Kylie Jenner Power Rangers kritiek

"Someone said Plastic Rangers please," reageert iemand onder een video van de groep. Kylie Jenner kiest het beste antwoord. "And we love recycling," schrijft ze als reactie op de internettrol. Een goeie clapback én een reminder dat we net zo enthousiast over milieubewust leven mogen zijn als Kylie Jenner blijkt te zijn.

Hoewel de kritiek op Kylies outfit wellicht onterecht is, klinken er ook kritische geluiden die wél terecht zijn. Kylie en haar vijf vrienden houden zich duidelijk niet aan de coronamaatregelen. Lappen ze de regels hier nu aan hun laars of hebben ze allemaal COVID 19-testen gedaan voordat ze hun Power Rangers-feestje begonnen? We hopen het laatste, maar opvallend genoeg reageert Kylie dan weer niet op déze kritieken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs