Khloé Kardashian zorgt opnieuw voor gigantische Photoshop fail

Dit keer is Kendall Jenner degene die slordig gephotoshopt is

Een nieuwe week, een nieuwe Photoshop fail aan het adres van de Kardashian-Jenners. De foto in kwestie staat op het Instagramaccount van (hoe kan het ook anders?) de koningin der Photoshop fails: Khlóe Kardashian. Het is zoals gewoonlijk een gevalletje: valt in eerste instantie niet zo op maar can't unsee als je het eenmaal ziet.

Khloé Kardashian Photoshop fail

Khloé plaatste een paar dagen geleden een kiekje dat gemaakt is op Kim Kardashians verjaardag die plaatsvond op een privé-eiland (je weet wel, toen ze tientallen mensen uitnodigde voor haar feest terwijl er een wereldwijde pandemie gaande is). Kim K ontving nogal wat kritiek op haar keuze om op social media te delen hoe fijn haar niet-social distancing dagen wel niet zijn terwijl de rest van de wereld zich gewoon aan de regels moet houden.

Kendall Jenner Photoshop fail

De Kardashians ontvangen nu opnieuw kritiek, dit keer vanwege de familiefoto die Khloé op Instagram deelt. We zien Kendall Jenner, Khloé, Kim, Kourtney en Rob Kardashian in hun party-outfits op een strand poseren. Hoewel Khloé de foto deelt, is het Kendall Jenner bij wie het Photoshoppen niet helemaal goed ging. Kijk maar eens naar de bovenkant van Kendalls jurk: er mist een heel stuk van het bandje, vlakbij het haar van Kourtney.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kardashian-Jenner Photoshop fails

Dit is (helaas) niet de eerste keer dat de Kardashian-Jenners gebruik maken van Photoshop en dat ook nog eens vrij slordig doen. Weet je nog toen Khloé Kardashian plotseling op Ariana Grande leek? Of toen KoKo door Photoshop meer weghad van haar zus Kylie Jenner? En wat dacht je van die keer dat Twitter los ging vanwege de gigantische Photoshop fail van Khloé?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs