Wie is Maxime Meiland's vriend Leroy Molkenboer?

Glamour ging op onderzoek uit

Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer krijgen een kindje. Het stel heeft het babynieuws deze week bekendgemaakt via Instagram. Eerder vertelden we al dat Maxime's nieuwe vlam volledig is opgenomen in de familie Meiland en dat vader Martien ook weg van hem is. Maar wat weten we verder over haar vriend?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Leroy Molkenboer vriend Maxime Meiland

Leroy is geen onbekende in medialand. Hij heeft in het verleden als cameraman voor Radio 538 gewerkt. Inmiddels draait hij een aantal jaar als cameraman mee voor Hoens Creative, die ook de opnames van het televisieprogramma Chateau Meiland doet. Maxime en Leroy hebben elkaar op die manier ontmoet. Tijdens het filmen van de leader voor het vierde seizoen is de vonk tussen de twee overgeslagen.

Leroy Molkenboer geen onbekende

Maxime's nieuwe vriend was geen compleet onbekende voor de familie Meiland. Leroy komt uit het Noord-Hollandse Lisse, waar Maxime op de middelbare school zat en de twee hebben verschillende gemeenschappelijke vrienden. Daarnaast heeft Maxime's vader Martien eerder samengewerkt met de moeder van Leroy. Beide werkten ze in hetzelfde hotel.

Leroy Molkenboer is Maxime's eerste vriendje

Volgens Martien is Leroy Maxime's eerste echte vriendje. Eerder kreeg ze natuurlijk dochtertje Claire, maar dit was met een man die Maxime naar eigen zeggen niet beschouwde als haar vriend. Met Leroy maakt ze inmiddels wel serieuze toekomstplannen. Tijdens een Instagram live sessie in augustus vorig jaar vertelde Maxime dat ze hoopte dat ze uiteindelijk samen met Leroy op de woonboerderij van de familie Meiland kan wonen. "Nu zijn we de helft bij hem en de helft bij mij, maar hij vindt het fantastisch hier," vertelde ze op Instagram. Ook Erica en Martien hebben Leroy er graag bij. "Hij is hier altijd welkom. Net als Dirk van Montana," aldus Maxime's ouders.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs