Yade Lauren is uitgeroepen tot MTV Push Artist van 2020

Ze neemt hiermee het stokje over van Emma Heesters

yade lauren
Lisa Wals

Zangeres Yade Lauren is door MTV uitgeroepen tot Push Artist van het jaar en is daarmee de beste upcoming artiest van 2020. Dit maakte MTV bekend in aanloop naar de MTV European Music Awards die aanstaande zondag plaatsvinden. Presentator Kay Nambiar bracht haar het goede nieuws tijdens een fotoshoot. Yade neemt met de winst het stokje over van Emma Heesters, die vorig jaar als eerste artiest ooit de Nederlandse award voor MTV Push Artist in ontvangst mocht nemen.

Yade Lauren is MTV Push Artist 2020

2020 is het jaar dat Yade voor het eerst naar buiten kwam met haar eigen muziek. Eerder werd ze bekend door succesvolle samenwerkingen met Yellow Claw, Lil' Kleine, Snelle en Kris Kross Amsterdam. Op haar debuut album 'Reflecties' – dat inmiddels meer dan twintig miljoen keer gestreamd is – laat de zangeres pure emoties horen en is ze niet bang om persoonlijke verhalen te delen. Die openheid in combinatie met uitdagende R&B-producties heeft haar volgens MTV een grote fanbase opgeleverd.

"Het is een eer deze award te mogen ontvangen en het motiveert mij om nog harder te werken"

Glamour spreekt Yade over MTV Push Artist Award

Aan Glamour vertelt Yade dat ze heel blij is met de award. "Ik ben heel blij en dankbaar dat ik deze prijs in ontvangst heb mogen nemen. Ik heb de afgelopen jaren heel hard gewerkt aan mijn muziek en ontwikkeling. Dat ik dan in het jaar dat ik voor het eerst naar buiten kom met mijn eigen muziek ook een award krijgt betekent heel veel voor mij," vertelt ze. Daarnaast is ze nu nog gemotiveerder om hard te werken. "Deze prijs motiveert mij dan ook om aankomend jaar nog harder te werken, het is echt een stuk erkenning en daar ben ik dankbaar voor."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs