Mascha van Beautygloss deelt traumatisch bevalverhaal in uitgebreide video

Mascha en Gregor vertellen voor het eerst wat er precies gebeurd is

beautygloss
BeautyglossYouTube

Mascha Feoktistova kreeg afgelopen juli haar eerste kindje. De vlogster en haar man Gregor van Vlierden lieten toen weten dat hun dochtertje Mila Poppy van Vlierden geboren was, maar dat de bevalling traumatisch was geweest. Mascha en Gregor waren er toen nog niet klaar voor om het verhaal te delen. Ze delen nu voor het eerst hun volledige bevalverhaal op het YouTube-kanaal van Beautygloss. Let op: hun verhaal is behoorlijk heftig.

Beautygloss bevalverhaal

Mascha liet eerder al weten dat de arm van Mila gebroken moest worden tijdens de bevalling. Inmiddels zijn ze vier maanden verder en vertellen Mascha en Gregor in een video over hun bevalling.

Mascha bevalling Mila

"Ik was aan het persen, en toen kwam het hoofdje er een beetje uit," vertelt Mascha. "Toen zei de verloskundige opeens: 'Je moet je nú omdraaien op je handen en knieën.'" De vlogster vertelt dat de verloskundige zei dat ze heel hard moest persen. Op hetzelfde moment probeerden ze de baby eruit te halen. "Ik voelde me letterlijk aan alle kanten uitscheuren," aldus Mascha. "Ik voelde haar eruit vallen. Ik weet nog dat ik tussen mijn benen keek en een handje zag liggen."

Bevalling Mascha gebroken arm

"Ik hoorde ze zeggen: 'Papa, meekomen'," gaat Mascha verder. "Tien minuten later kwam Gregor binnen met de baby, helemaal van de kaart en aan het huilen." Toen kreeg Mascha te horen dat haar armpje was gebroken.

Mascha en Gregor dochter Mila

Gregor vult het verhaal aan en deelt zijn ervaring. "Ik wist dat er iets niet klopte, maar ik wist ook niet hoe het normaal ging," vertelt hij. De baby maakte geen geluid en bewoog niet. Haar hele lichaam was donkerblauw, zo vertelt Gregor, die met de baby mee naar een andere kamer moest. "Mila moest gelijk aan de beademing." Op dat moment werd haar lijfje roze. "Ik mocht de baby aanraken, maar ze zeiden dat ik voorzichtig moest zijn omdat haar armpje gebroken was."

Schouderdystocie bij bevalling

"Ze heeft een schouderdystocie gehad," vertelt Mascha. "Zij zat vast met haar schouder achter mijn schaambot. Het paste gewoon niet." Gregor vult haar aan: "Ze hebben het bewust moeten breken." "Elke seconde telt op zo'n moment," aldus Mascha. "Dan moet je dus op een gegeven moment de keuze maken om deze handeling te doen. Dat schijnt zwaar traumatisch te zijn voor degene die het moet doen."

"Ik ben blij dat ze er levend uit is gekomen," besluit Gregor. "Liever haar armpje breken, dan dat er geen Mila was. Ik kan me niet voorstellen dat ze er nu niet zou zijn."

Bekijk de video van Mascha en Gregor hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs