Blue Ivy Carter – je weet wel, Beyoncé's dochter – krijgt nu al een eigen audioboek

De achtjarige Blue Ivy werkt al hard aan haar eigen cv

celebrities at the 67th nba all star game team lebron vs team stephen
Allen BerezovskyGetty Images

Ik probeer even niet bezig te zijn met het feit dat Blue Ivy Carter op achtjarige leeftijd al meer heeft bereikt dan ik in mijn 31 lentes, maar mijn ouders zijn dan ook niet Beyoncé en Jay-Z. Haar nieuwste klus is het inspreken van het audioboek Hair Love, gebaseerd op Matthew A Cherry's Oscarwinnende animatiefilm. De schrijver deelde het nieuws op Instagram, samen met een fragment waarin Blue het audioboek introduceert. Het boek zal te beluisteren zijn via Amazon's luisterboeken-app Audible.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Blue Ivy's carrière tot nu toe

Ze is pas acht, maar het is nu al duidelijk dat Blue Ivy niet alleen maar bekend wil staan als 'de dochter van'. Natuurlijk zagen we haar al veel aan de zijde van haar beroemde ouders, op de rode loper en courtside bij basketball. Daarnaast ze timmert harder aan de weg dan de gemiddelde achtjarige. Met haar moeder maakte ze het nummer Brown Skin Girl, met hulp van Wizkid en Saint Jhn. Daarvoor ontving ze afgelopen juli een BET-award. Daarnaast was ze te zien in enkele videoprojecten van haar moeder, waaronder Homecoming en Black is King.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Blue Ivy op Instagram

Daarnaast zien we – ondanks het feit dat Bey en Jay hun kinderen niet zo vaak showen – Blue af en toe voorbij komen op het Instagram-account van haar oma Tina Knowles. Daar zagen we bijvoorbeeld al hoe oma Blue Ivy een flauwe grap liet vertellen, en een te lieve video waarin Blue Ivy uitlegt hoe belangrijk het is om goed je handen te wassen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs