Rupert Grint maakt debuut op Instagram en deelt een foto met zijn dochtertje

En Tom Felton heet hem hartelijk welkom

rupert grint instagram
Michael LoccisanoGetty Images

Beter laat dan nooit, moet Rupert Grint gedacht hebben toen hij eindelijk een account aanmaakte op Instagram. Hé, begrijpelijk; we zouden ons niet kunnen voorstellen hoe een lockdown eruit zou zien zonder gehypnotiseerd door Instagram te scrollen just to make the sadness stop. Goed, Rupert dus. De Harry Potter-acteur maakte een account aan en deelde zijn eerste post: een foto van zijn dochtertje Wednesday.

Rupert Grints eerste post op Instagram

Op zijn eerste selfie zien we Rupert met zijn baby op zijn borst. "Hey Instagram... Maar tien jaar te laat, maar hier ben ik eindelijk. Grint on the Gram! Ik ben hier om jullie voor te stellen aan Wednesday G. Grint. Stay safe, Rupert," is te lezen in het bijschrift.

Net als veel van zijn Harry Potter-collega's houdt Rupert Grint zijn privéleven nogal buiten de schijnwerpers. In mei werd echter bekend dat hij en zijn vriendin Georgia Groome (ook een actrice, bekend van Angus, Thongs and Perfect Snogging) hun eerste kindje hebben mogen verwelkomen.

Een warm welkom voor Ron Wemel

Rupert wist binnen enkele uren al 2 miljoen (!) volgers te verzamelen, waaronder enkele van zijn Harry Potter-tegenspelers. Tom Felton (die Draco speelde) heette Rupert welkom: "Welkom Weasley, het werd een keer tijd. Veel liefs aan Wednesday."

Rupert is één van de weinige Harry Potter-acteurs met een Instagram-account: Daniel Radcliffe (Harry) heeft ook geen Instagram. Emma Watson (Hermelien) wel, maar zij gebruikt het zelden voor privézaken en vooral voor activisme. Tom Felton is een gretig gebruiker van het internet: hij maakte recent een TikTok-account aan waar hij vragen van Harry Potter-fans beantwoordt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs