Dit is de nieuwe 19-jarige vriendin van Scott Disick

Scott en zijn nieuwe liefje werden gespot tijdens een romantische strandwandeling in Malibu

Scott Disick – de ex-man van Kourtney Kardashian – heeft een nieuwe liefde; de 19-jarige Amelia Hamlin. TMZ meldt dat het kersverse stel gister een romantische wandeling maakte over het strand van Malibu en toen voor het eerst samen in het openbaar gespot werd. De twee zouden eerder samen op een Halloween-feestje zijn geweest en sindsdien is de vonk overgeslagen, aldus de nieuwssite.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Amelia Hamlin vriendin Scott Disick

Amelia Hamlin is een bekende naam in celebrity land, want ze is de dochter van actrice en Real Housewives of Beverly Hills castlid Lisa Rinna en acteur Harry Hamlin. Het is niet voor het eerst dat Scott Disick gaat voor een piepjonge vriendin met beroemde ouders. Eerder datete hij met Sofia Richie, de dochter van zanger Lionel Richie.

Scott Disick en Sofia Richie uit elkaar

Scott Disick en de 21-jarige Sofia Richie waren ongeveer drie jaar samen, maar in mei liet E! News weten dat het stel officieel een punt achter hun relatie had gezet. Bronnen lieten toen weten dat ze niet met ruzie uit elkaar zijn gegaan, maar dat Scott aan zijn mentale gezondheid moest werken.

Scott Disick kliniek

Om aan zijn mentale problemen te werken was hij al eerder naar een kliniek geweest, maar hier vertrok hij meteen op het moment dat het nieuws uitlekte aan de pers. Toentertijd vertelde een bron aan E! News dat het Sofia was die de breuk initieerde. "Sofia denkt dat Scott momenteel veel aan zijn hoofd heeft en denkt dat het beter is als ze tijd zonder elkaar doorbrengen, zodat hij op zichzelf kan focussen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs