Love Island's Jaimy en Mattheüs zijn uit elkaar

In een video laat Mattheüs weten dat hij en Jaimy elkaar niet kunnen geven wat ze willen

Slecht nieuws voor Love Island-fans, want er is een tweede koppel dat het na terugkomst van het zonnige eiland niet gered heeft; na Giulliano en Feline hebben ook Jaimy en Mattheüs er voor gekozen om niet samen verder te gaan. In een video op YouTube vertelt Mattheüs wat er aan de hand is en waarom het stel er voor heeft gekozen om uit elkaar te gaan.

Love Island Mattheüs en Raphi

Maar hoe zat het ook alweer tussen Mattheüs en Jaimy? Laten we je even meenemen naar het begin. Mattheüs begon zijn Love Island-avontuur met Raphi, die hotel de botel was op Mattheüs en doodsbang was om hem te verliezen. Tijdens Casa Amor – waarin zowel de jongens- als meidengroep een tijdje apart doorbrengt en een nieuwe groep potentiële liefdes leert kennen – gebeurde waar Raphi al zo bang voor was; bombshell Jaimy veroverde het hart van Mattheüs. Raphi en Mattheüs waren hierdoor niet langer een stel en Raphi koos ervoor om het eiland te verlaten en naar huis te gaan.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Love Island's Mattheüs en Jaimy

De liefde tussen Mattheüs en Jaimy bloeide na het vertrek van Raphi steeds verder op en ze schopten het zelfs tot de finale. Uiteindelijk belandde het stel op een vierde plek en moesten ze de koppels Giulliano en Feline, Eilish en Gianni en de uiteindelijke winnaars Mert en Joan voor laten gaan.

Love Island's Mattheüs en Jaimy relatie

Het is nu ongeveer een maand na de finale en Mattheüs besloot dat het tijd was om een video te maken over hoe het nu gaat tussen hem en Jaimy. "Ik heb veel gelezen, gehoord en gezien van mensen die dachten dat Jaimy en ik het niet zouden gaan halen," begint hij zijn video. "Daar heb ik zelf nooit over getwijfeld en ik wilde dan ook het tegendeel bewijzen. Ik heb me nooit iets aangetrokken van de meningen of reacties van anderen," vervolgt hij.

Love Island's Jaimy en Mattheüs uit elkaar

Dan verklapt hij of Jaimy en hij nog samen zijn en dat antwoord is nee. "Ik ga jullie nu niet langer in spanning houden: tussen mij en Jaimy is het helaas niet verlopen zoals gehoopt. We hebben ons best gedaan om dit te laten werken, maar we hebben uiteindelijk samen besloten om hier een punt achter te zetten," laat hij in de video weten.

Reden breuk Love Island's Jaimy en Mattheüs

De reden van de breuk is dat Mattheüs en Jaimy elkaar niet konden geven wat ze nodig hadden. "De reden hierachter is dat we toch gemerkt hebben dat onze levensstijlen iets te veel verschillen. Dit heeft niks te maken met afstand of leeftijd, het komt erop neer dat we elkaar niet kunnen geven wat we willen."

Bekijk hieronder Mattheüs' video waarin hij vertelt dat het uit is

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs