Alles wat we weten over Amelia Hamlin, de nieuwe vriendin van Scott Disick

Glamour zocht uit wie Scott's nieuwe liefje is

Nadat Scott Disick en Sofia Richie in mei uit elkaar gingen, is hij sinds deze maand gespot met de 19-jarige Amelia Hamlin. Maar wie is deze nieuwe vlam? Wij zochten uit wie Amelia Hamlin is en zetten een aantal feitjes over haar op een rij.

Wie is Amelia Hamlin

  1. Ze heeft beroemde ouders
   Amelia is een dochter van actrice en Real Housewives of Beverly Hills-ster Lisa Rinna en Mad Men-acteur Harry Hamlin, die in 1997 met elkaar trouwden. Voor Amelia kregen ze nog een dochter, Delilah. Harry heeft uit een eerdere relatie ook nog een zoon, Amelia's stiefbroer Dimitri.
   This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

  2. Ze werkt als model
   Daarnaast is Amelia een professioneel model, ze werkte onder andere met Kim Kardashian's merk Skims en Levi's samen. Ook op Instagram doet ze het goed, ze heeft bijna 700.000 volgers en werkt samen met merken als Motorola, L.A. Collective en Hudson Jeans.
  3. Ze is open over haar eetstoornis
   Amelia gebruikt haar Instagramaccount niet alleen voor samenwerkingen met merken, maar ook om te laten weten wat ze belangrijk vindt. Zo sprak ze zich eerder uit over haar eetstoornis en de moeite die ze heeft om haar lichaam te accepteren. "Ik krijg veel reacties van mensen die mijn lichaam nu vergelijken met hoe het er vorig jaar uit zag," schrijft ze bij twee foto's die ze in 2018 plaatste. "Jullie support heeft me heel erg geholpen dit te plaatsen. Ik ben nu eindelijk zo ver dat ik aan het ontdekken ben hoe ik me voel in mijn lichaam en niet bezig ben mezelf uit te hongeren," gaat ze verder. "Ik heb veel gezondheidsproblemen opgelopen omdat ik mezelf zo lang heb uitgehongerd, dus het wordt een lange reis." aldus Amelia.
  4. Ze is gestopt met studeren
   Amelia begon volgens Stylecaster in de zomer van 2019 aan een studie Voeding, Welzijn en Psychologie aan een universiteit in New York. Dit beviel haar waarschijnlijk toch niet helemaal, want afgelopen zomer is ze weer terug verhuisd naar haar ouders in Los Angeles.
  5. Ze is te zien in Real Housewives of Beverly Hills
   Amelia's moeder Lisa is sinds 2015 een van de belangrijkste hoofdpersonen in de realityserie Real Housewives of Beverly Hills. Daarom is Amelia samen met haar zus Delilah ook regelmatig te zien in de afleveringen. Eerder dit jaar werd Amelia er volgens Hollywood Life zelfs van beschuldigd dat ze haar eetstoornis had gefaket om meer zendtijd te krijgen, maar dat gerucht drukte ze al snel de kop in via haar Instagram Stories. "Dit heeft me echt geraakt,", zei ze destijds toen toe op Instagram. “Liegen over een psychische aandoening is walgelijk. Iets waarvan ik hoop dat niemand het ooit zou doen. "

   This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
   Advertentie - Lees hieronder verder
   Meer van Celebs