Ryan Dorsey spant rechtszaak aan vanwege Naya Rivera's overlijden

De actrice kwam afgelopen zomer om na een noodlottig ongeval tijdens een boottocht met haar zoontje Josey

19th annual screen actors guild awards   arrivals
Jeff VespaGetty Images

Ryan Dorsey, de ex van actrice Naya Rivera spant namens zijn zoontje Josey een rechtszaak aan tegen Parks Management Company, het bedrijf waar de actrice afgelopen zomer een bootje huurde en tijdens de boottocht vermist raakte. Met de rechtszaak wil Ryan een schadevergoeding krijgen voor het leed wat zijn zoontje is aangedaan door het overlijden van zijn moeder.

Rechtszaak ongeluk Naya Rivera

Volgens E! News wordt de rechtszaak aangespannen op grond van twee oorzaken: onrechtmatig overlijden en het nalatig toebrengen van emotioneel leed. In de papieren die E! News in handen heeft staat onder andere dat Josey aanzienlijke economische en niet-economische schade heeft geleden als gevolg van Naya's dood. Daarnaast gaat het erom dat Josey ernstig emotioneel heeft geleden omdat hij erbij was toen zijn moeder verdronk.

Naya Rivera ongeluk

In de papieren is ook te lezen dat de materialen op de boot waar Naya en Josey mee gingen varen niet in orde waren, iets wat er volgens de aanklagers aan heeft bijgedragen dat de uitkomst van het ongeval zo noodlottig is geweest. Zo was de boot niet voorzien van de verplichte reddingsmaterialen en ontbraken er ladders, een anker, radio en verschillende touwen. Dingen die er volgens de aanklagers voor hadden kunnen zorgen dat Naya uiteindelijk weer in de boot had kunnen klimmen en ze nooit was verdronken.

Naya Rivera overleden

Begin juli ging Naya met haar zoontje een boottocht maken op Lake Piru in Californië. Toen de autoriteiten alleen haar zoontje terugvonden op de boot werd er alarm geslagen. Er werd een reddingsactie opgezet en verschillende duikteams gingen naar haar op zoek. Uiteindelijk werd het levenloze lichaam van Naya na vijf dagen gevonden en is ze eind juli begraven in Los Angeles.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs