Alles wat je wil weten over Luke Bracey, dé hottie uit Holidate

Voor iedereen die een kleine crush heeft ontwikkeld op de knappe Australiër

luke bracey
Jon KopaloffGetty Images

Het was de eerste kerstfilm die Netflix dit jaar uitbracht en het was al volop genieten: Holidate. Een heerlijke romantische kerstfilm rondom de cynische single Sloan (gespeeld door Emma Roberts) die een deal sluit met spontane knapperd Jackson (gespeeld door Luke Bracey) om te doen alsof ze elkaars dates zijn voor de aankomende feestdagen. Luke Bracey is voor veel mensen een nieuwkomer, dus wij wilden alles te weten komen over deze Australiër. You're very welcome.

De basics

Luke Bracey is 31 – hij werd in Sydney ter wereld gebracht op 26 april 1989 . Dat maakt hem een stier, mocht je die informatie nodig hebben. Hij is 1 meter 83.

Luke Bracey zou zomaar single kunnen zijn

De acteur laat niet veel los over zijn privéleven, maar hij is in elk geval niet getrouwd. In 2019 werd hij zoenend gespot met Eiza Gonzalez, de actrice die recent in de schijnwerpers stond vanwege haar uitgebreide tongsessie met je internet boyfriend Timothée Chalamet. Die twee zijn dus ook niet meer samen. Pas geleden deed Luke mee met een speeddating-event van Netflix, wat erop zou kunnen wijzen dat hij vrijgezel is.

Hij houdt zich afzijdig van social media

We begrijpen dat je zin hebt om de man meteen te Insta-stalken, maar we hebben teleurstellend nieuws. Luke Bracey heeft een officieel Instagram-account, maar die gebruikt hij zéér spaarzaam (en waarschijnlijk niet zelf) om zijn films te promoten. Die privékiekjes worden ons dus onthouden.

Hij begon als soapacteur

Hoe kan het dat wij Luke niet eerder hebben gezien? Nou, hij brak door in Australië in de soapserie Home and Away, als bad boy Trey Palmer. Internationaal hij speelde tot nu toe vooral rolletjes in actiefilms als November Man en Point Break. Qua girly films heb je hem voorbij kunnen zien komen in Monte Carlo, naast Leighton Meester en Selena Gomez. Holidate is zijn eerste grote internationale hoofdrol.

Luke wilde nooit acteur worden

Dat hij ooit voor de camera zou belanden had Luke in eerste instantie niet gedacht, vertelde hij tijdens een interview in 2014. "Ik heb altijd gedacht dat ik rugbyspeler zou worden of naar de universiteit zou gaan en een diploma zou halen," zei hij toen tegen Interview Magazine. "Ik werd gevraagd of ik auditie wilde doen voor de Australische soap serie Home and Away. Ik had geen idee wat ik aan het doen was. Blijkbaar de auditie goed en kreeg ik de rol, waardoor ik een half jaar in de soap heb gespeeld," aldus de acteur.

Hij is model

Luke is niet alleen een acteur, hij is ook model. Hij was eerder het gezicht van Ralph Lauren en heeft model gestaan voor hun campagne van het Polo Red parfum.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs