Scott Disick stuurt bizarre DM naar Love Island UK-ster Megan Barton-Hanson

"Ik sta niet vaak met mijn mond vol tanden, maar... sorry!?"

scott disick guest appearance at jewel nightclub
Mindy SmallGetty Images

Vorige week werd bekend dat Scott Disick een nieuwe vriendin heeft: de 19-jarige Amelia Hamlin. Er ontstond nogal wat online ophef rondom de realityster vanwege zijn nieuwe liefde. Dat is niet de enige reden waarom hij het gesprek van de week was; Love Island-ster Megan Barton-Hanson deelde screenshots van een opmerkelijk privégesprek met Scott, die haar benaderde via Instagram DM.

Scott Disick en Megan Barton-Hanson

Megan, die twee jaar geleden meedeed aan Love Island UK, ontving een privébericht van de Keeping Up With The Kardashians-ster. Scott nam contact met haar op om te vertellen over wat hij van haar gedrag in de datingshow vond. En dat blijkt niet positief te zijn. Scott vindt dat Megan de jongen met wie ze in het begin van het programma een koppel vormde, Eyal Booker, niet goed behandeld heeft en eist een excuses naar hem toe.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

"Ik heb recent een prachtige man genaamd Eyal ontmoet. Toen ik ging kijken wat hij op televisie had gedaan, stond ik perplex vanwege jouw gedrag," schrijft Scott aan Megan. "Je zette hem voor schut en nam misbruik van zijn ongelofelijk mooie gevoel voor humor en kwetsbaarheid. Ik vind het extreem kwalijk dat iemand zo respectloos tegen iemand kan zijn zonder goede reden." Scott besluit zijn DM met de vraag of Megan haar excuses kan aanbieden in een brief.

Scott Disick over Megan en Eyal Love Island UK

Megan deelde recent een screenshot van het nogal bizarre gesprek op haar Instagram Stories. "Ik sta niet vaak met mijn mond vol tanden, maar... sorry!? Wat heb ik zojuist gelezen? Ik maak me oprecht een beetje zorgen om Scott zeg," schreef ze bij de foto. Scott heeft inmiddels zelf ook gereageerd op alle ophef. Hij deelde een video van TikTok-gebruiker Sarel Madzebra, die de DM van Scott werkelijk hilarisch vindt en dit noemt als de reden waarom ze zo van social media. "Bedankt dat je me begrijpt," schrijft Scott als reactie op de video.

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Scott Disick en Eyal Booker

Of Scott deze DM serieus bedoelt of een grapje maakt, is niet helemaal duidelijk. Één ding is wel opvallend: Scott kent Eyal via zijn nieuwe vlam Amelia Hamlin. E! News laat weten dat Amelia's zus Delilah Hamlin een relatie heeft met Eyal Booker. Zou dit nog een staartje krijgen?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs