Courteney Cox doet bekende Friends-scène met kalkoen op haar hoofd na

De beste video die je deze week gaat zien

Hoewel de comedyserie Friends al in 1994 (!) uitkwam, blijft het the gift that keeps on giving. Er komt niet voor niets een Friends-reünie met alle bekende personages. En wat dacht je van de producten die op de serie geïnspireerd zijn, zoals de Revolution Beauty x Friends make-uplijn die nu in Nederland te koop is? Courteney Cox (a.k.a. Monica Geller) trakteerde ons afgelopen weekend op nog iets benoemenswaardigs, dat we je niet wilden onthouden. De actrice speelt de allerbeste scène na die ze had kunnen naspelen: the one where Monica een kalkoen op haar hoofd heeft.

Courteney Cox kalkoen op hoofd

Ik durf te wedden dat je, toen je vanochtend wakker werd, niet had gedacht dat deze dag je een video van een 56-jarige celebrity die met een rauwe kalkoen op haar hoofd danst zou brengen, but here we are. Courteney Cox bewijst weer eens dat ze een goed gevoel voor humor heeft en trakteert Friends-fans op een scène die tijdens Thanksgiving blijkbaar nogal vaak als GIF wordt gebruikt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Monica Geller kalkoen dans

"Fijne Thanksgiving iedereen. Ik hoop dat je een fantastische dag hebt," begint Courteney. "Ik voel me zo dankbaar. Maar als ik nog één keer een GIF krijg toegestuurd van mezelf met een kalkoen op mijn hoofd terwijl ik dans als een sukkel, dan word ik helemaal gek." Ze vertelt dat ze geheel in de Thanksgiving-spirit een cadeautje voor iedereen heeft. "Alsjeblieft, ik hoop dat je er blij van wordt," aldus de actrice, waarna er een fragment volgt waarin we Courteney Cox nóg een keer zien dansen terwijl ze een rauwe kalkoen op haar hoofd heeft met daarop weer een zonnebril. En óf we hier blij van worden, Courteney, en óf.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs