Maxime Meiland verruilt haar blonde lokken voor een rood kapsel

De realityster kiest voor een andere look

Maxime Meiland heeft een make-over gehad! De realityster heeft haar blonde lokken ingeruild voor rood haar, en het staat haar prachtig. Maxime deelt de look op Instagram met als bijschrift: "Nou meid ik ben toch voor een nieuwe look gegaan!"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Maxime en de vader van Claire

Maxime heeft recent een boekje opengedaan over de vader van haar dochter Claire. Eerder vertelde ze in een video met Anna Nooshin al dat Claire's vader niets met zijn dochter te maken wil hebben. De relatie strandde toen Maxime drie maanden zwanger was van Claire en hij heeft daarna nooit de moeite gedaan om zijn dochter te zien. Ze hebben sindsdien geen contact. Eerder vond Maxime dat jammer en hoopte ze dat het zou veranderen. Inmiddels is ze daar op teruggekomen.

Maxime Meiland over vader Claire in Privé

In een interview met Privé vertelde ze dat ze echt haar best heeft gedaan om het contact weer op te bouwen, maar dat ze niet weet of ze tegenwoordig nog wel contact met hem wil. Wel heeft Maxime contact met de vader van haar ex, de opa van Claire. "Met Claire's opa hebben we wel contact en we hebben elkaar zelfs al ontmoet. Haar overgrootouders willen Claire graag ontmoeten en dat is fijn. Dat zijn echt lichtpuntjes," aldus Maxime.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs