Romee Strijd bevallen van haar eerste kindje: dit is de eerste foto van haar baby

Ook maakt ze de bijzondere naam van haar kindje bekend

romee strijd bevallen mint van leeuwen
Jeremy MoellerGetty Images

Romee Strijd is bevallen van haar eerste kindje. Op Instagram deelt ze de eerste foto van haar dochtertje. Het model en haar grote liefde Laurens van Leeuwen hebben voor een bijzondere naam gekozen: het kindje heet Mint van Leeuwen. "We voelen ons zo gezegend dat we je eindelijk in onze armen mogen sluiten. We zijn zo verliefd op je," schrijft het topmodel bij de schattige foto.

Romee Strijd zwangerschap

Romee Strijd maakte in mei bekend dat ze in verwachting was van haar eerste kindje. Dit was niet vanzelfsprekend voor het koppel, want Romee werd twee jaar geleden gediagnosticeerd met PCOS. Dit is een aandoening aan de eierstokken die invloed kan hebben op de vruchtbaarheid van de vrouw.

Romee Strijd over PCOS

Het model was bang dat zwanger worden op een natuurlijke manier voor haar niet mogelijk was. "Ik was er helemaal kapot van omdat moeder worden en een gezin starten met Laurens mijn grootste droom is," vertelde de 24-jarige destijds in een openhartige Instagram-post. Romee besloot haar levensstijl aan te passen. Dat pakte goed uit: het topmodel kan sinds vorig jaar november weer ongesteld worden en is nu dus bevallen van haar eerste kindje.

Romee Strijd bekkeninstabiliteit

Vorige maand deelde Romee een update over de zwangerschap in haar Instagram Stories. Hierin vertelde ze dat ze thuis veel moet rusten, omdat ze last heeft van bekkeninstabiliteit; dit betekent dat de gewrichten in je bekken te beweeglijk zijn en dit kan heel veel pijn veroorzaken. "Ik ben minder actief dan gewoonlijk. Het doet pijn als ik loop of bepaalde bewegingen maak, dus ik moet het heel rustig aan doen," vertelt Romee op Instagram. "De meeste dagen lig ik op de bank of op bed en lees ik boeken, doe ik iets voor werk of iets leuks, wat dan ook. Maar in ieder geval niets spannends."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs