Selling Sunset's Chrishell Stause deelt haar nieuwe vriend

De Amerikaanse leerde Keo Motsepe kennen tijdens de opnames van Dancing with the Stars

los angeles, ca   october 27  chrishell stause is seen on october 27, 2020 in los angeles, california  photo by hollywood to youstar maxgc images
Hollywood To You/Star MaxGetty Images

"Het internet heeft geen geduld, dus ik vermoed dat je dit al wist," deelde Chrishell Stause afgelopen weekend gekscherend op Instagram. Via het platform deelt de Amerikaanse actrice en ontroerend goed makelaar een intieme foto met haar nieuwe liefde Keo Motsepe.

Selling Sunset-ster

Al sinds de eerste aflevering van Netflix' successerie Selling Sunset sloten we de goedlachse Chrishell Stause in ons hart. We zagen de Amerikaanse soapactrice de drempel overstappen van het succesvolle The Oppenheim Group makelaarskantoor, om het vak te leren. Niet alleen haar nieuwe baan was een uitdaging. In de realityserie zien we ook haar strubbelingen hebben met collega en co-star Christine Quinn én haar onverwachtse scheiding met acteur Justin Hartley, waarmee ze in 2017 trouwde.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Inmiddels lijkt Chrishell weer gelukkig in de liefde, dit keer met danser Keo Motsepe. De 39-jarige brunette leerde hem afgelopen maanden kennen tijdens haar deelname aan Dancing with the Stars pro.

Keo Motsepe

De 31-jarige danser deed in 2014 voor het eerst mee in het dansprogramma. Hij staat bekend om zijn talent voor de dansstijlen Latin en Ballroom. Keo Motsepe is de eerste zwarte professionele danser in de show.

Balans tussen werk en liefde

Na haar scheiding met Justin, dat een grote rol speelde in seizoen drie van Selling Sunset, vertelde Chrishell een aantal maanden geleden in een interview met Glamour dat ze openstaat om een nieuwe liefde te ontmoeten. Ze is blij dat haar carrière enorm goed gaat sinds haar deelname aan de realitysterie, maar is ook op zoek naar de juiste balans zodat ze het uiteindelijk 'allemaal kan hebben'. Die lijkt ze inmiddels dus te hebben gevonden...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs