Madonna laat haar allereerste tattoo zetten

De zangeres kiest voor een tattoo met een betekenis

billboard women in music 2016   inside
Nicholas HuntGetty Images

Like a tattoo-virgin, inked for the very first time... Het is anno 2020 misschien wel zeldzamer om géén tattoo te hebben, dan om wel rond te lopen met een of meer permanent(e) plakplaatje(s). We zijn gek op tatoeages van celebrities (heb je die van Cara Delevingne en Kaia Gerber al gezien?) en willen je het allereerste exemplaar van Madonna niet onthouden.

Madonna tattoo

Madonna laat op 62-jarige leeftijd haar eerste tattoo zetten. De zangeres deelt het resultaat in foto's op Instagram. "Inked voor de allereerste keer," schrijft ze als caption, verwijzend naar haar iconische hit Like a Virgin. Ze kiest niet zomaar een afbeelding om op haar lichaam te vereeuwigen, maar gaat meteen voor iets met betekenis. Ze liet de letters L, R, D, M, S en E in blokletters op haar pols zetten. Dat zijn de eerste letters van de voornamen van haar kinderen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Madonna kinderen

Madonna heeft zes kinderen, die nu allemaal gerepresenteerd zijn in inkt: Lourdes (24), Rocco (20), David (15), Mercy (14), Stella (8) en Estere (8). Lourdes en Rocco zijn haar biologische kinderen: de vader van Lourdes is de personal trainer en acteur Carlos Leon. Lourdes Leon is model en maakte haar catwalkdebuut tijdens New York Fashion Week in 2018. Rocco werd geboren in het huwelijk van Madonna en Guy Ritchie. Madonna adopteerde haar andere vier kinderen.

Benieuwd naar de tattoo? Bekijk 'm hieronder:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wij zijn benieuwd of Madonna nog een tweede tattoo neemt (en een derde, en vierde) en wat ze dan kiest. Wat het ook gaat zijn: de zangeres kennende verzint ze iets iconisch om te vereeuwigen op haar huid.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs