Alles wat je wil weten over Nick Sagar, de hottie uit The Princess Switch

Je kent de acteur als Kevin uit The Princess Switch

Afgelopen weekend zijn we er dan eindelijk voor gaan zitten: het vervolg van The Princess Switch (met de uiterst creatieve titel "The Princess Switch: Switched Again") staat op Netflix. Voor het verhaal en het acteerwerk hoef je 't in principe niet te doen, maar het is wel een heel lekkere wegkijker. Mede dankzij knappe acteur Nick Sagar, die de rol speelt van charmante bakker Kevin.

The Princess Switch 2

Voor iedereen die hem niet meteen gekeken heeft, even een teaser van The Princess Switch 2: in het vervolg op de prinsessenfilm is Margaret troonopvolger van Montenaro, en haar rela met knappe bakker Kevin is beëindigd. Haar body double Stacy bedenkt een plannetje: zij en haar prins Edward gaan naar de kroning en nemen Kevin mee, hopend dat de twee begrijpen dat ze bij elkaar horen. Dan komt er een derde lookalike in het spel. Fiona is een party girl en lijkt – in welk ziek paralel universum speelt dit zich af – ook precies op Vanessa Hudgens. Zij wil Margaret ontvoeren en zélf tot koningin gekroond worden. Komt nooit meer goed.

Wie is Nick Sagar, die acteur die Kevin speelt?

Anywho, wij waren dus diep onder de indruk van acteur Nick Sagar, dus hebben we eventjes gesherlocked, dit is alles wat we konden vinden over de beste man:

De basics

Nick werd op 7 januari 1988 geboren, wat hem 32 maakt én een Steenbok. Check meteen even hoe een Steenbok is in de liefde, purely for research purposes. Om het dating-profiel af te maken: hij is 1 meter 80. Nick Sagan is half Jamaicaans en half Jamaican and half Guyanees.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nep-Amerikaan

Anders dan zijn personage Kevin komt Nick niet uit Chicago – de acteur is zelfs Brits (geboren in Londen) en spreekt dus niet in zijn eigen accent. Wat zijn eigen accentje wel is? Dat kun je hieronder horen. Eigenlijk nog hotter, toch?

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Waar kunnen we Nick nog meer zien?

Je hebt Nick Sagar misschien al eerder kunnen zien in de serie Supergirl (in seizoen 5 speelde hij Russell Rogers, aka Rip Roar). Ook speelde hij onder meer in Queen of the South, The Haves and the Have Nots,

Is Nick Sagar single?

Voor zover we weten is Nick op dit moment single – althans, hij is niet openlijk met iemand aan het daten, en in zo'n lockdown is het natuurlijk heel makkelijk om dat voor de buitenwereld te verbergen. Zijn ex is Britse popster Alexandra Burke.

Nick Sagar kan je flink in de houdgreep leggen

Is een houdgreep iets van jujitsu? Geen idee. Nick is in elk geval veel bezig met de vechtsport, zo valt te lezen in zijn Insta-bio en terug te zien op zijn foto's.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs