Monica Geuze slachtoffer van inbraak: 'Het maakt me kotsmisselijk, woedend en verdrietig'

Monica deelt een foto van het voorval

monica geuze
Jasper Rens van Es

Eerder deze week overwoog Monica Geuze nog om haar biezen te pakken en de zon op te zoeken op Curaçao – toch sloeg de twijfel toe en zegde de 25-jarige vlogger haar vakantie af vanwege de coronamaatregelen. In plaats daarvan hield ze het wat dichter bij huis en had ze deze week een staycation in een luxe hotel. Eenmaal thuis stond ze voor een wel heel onaangename verrassing. Monica deelt op haar Instagram dat er bij haar thuis is ingebroken.

Monica Geuze inbraak

Op Instagram Stories deelt ze een foto van een ruit die is ingegooid. “Onbegrijpelijk dat een staycation op 15 km afstand al niet meer mogelijk is,” schrijft ze bij de foto. “Dat dit in je eigen huis waar je je veilig hoort te voelen en waar je kind woont dit soort dingen moeten gebeuren maakt me kotsmisselijk, woedend en verdrietig! Walgelijk.”

'Dat dit in je eigen huis gebeurt, waar je je veilig hoort te voelen'

Monica deelde de dag ervoor nog wat foto’s van haar staycation, waarbij ze flink in de watten werd gelegd. “Ja, het is balen dat we onze vakantie na inchecken en al en negatieve coronatesten last-minute hebben moeten cancelen,” legt ze uit op Instagram. “Ook begrijp ik ieders beredenering over waarom wel/niet naar Curacao gaan en wij hebben uiteindelijk besloten in Nederland te blijven. (…) Support your locals, blijf gezond en doe vooral waar jij je weloverwogen prettig bij voelt.”

BN’ers inbraak

Monica is niet de eerste die is opgeschrikt door een (poging tot) inbraak. Zo domineerden NikkieTutorials en Fred van Leer onlangs ook de koppen van het showbizznieuws. Of de inbraak bij Monica verband houdt met deze reeks inbraken is vooralsnog onduidelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs