De Kardashian-Jenners tekenen bij Disney voor een nieuwe realityserie

In september werd bekend dat Keeping Up With The Kardashians na 19 seizoenen stopt

In september werd bekend dat de realityserie der realityseries, Keeping Up With The Kardashians, gaat stoppen. Maar als je dacht dat dat betekent dat we geen Kardashians meer gaat zien, hebben we ander nieuws voor je. 's Werelds beroemdste familie een nieuwe deal getekend bij Disney om een níeuwe realityserie te produceren, die ze zelf zullen produceren.

Kardashians nieuwe realityserie

De serie zal in Amerika te zien zijn op de streamingdienst Hulu. Het nieuws werd aangekondigd gisteren op Disney's Investor Day. Er zijn weinig details bekend, behalve dat de Kardashian-Jenner serie voor eind 2021 op de planning staat. We houden je uiteraard op de hoogte.

Keeping Up With The Kardashians stopt

Kim maakte enkele maanden geleden op Instagram bekend dat de serie na 19 seizoenen stopt. Onder haar post schreef Kim onder andere: "We zijn dankbaar voor iedereen die naar ons heeft gekeken. In goede en slechte tijden, het geluk en verdriet en de vele relaties en kinderen die we hebben mogen verwelkomen. We zijn dankbaar voor de herinneringen en mensen die we tijdens deze weg hebben ontmoet."

Kim vervolgde haar verhaal door de mensen te bedanken die de serie mogelijk hebben gemaakt, zoals Ryan Seacrest, het team bij E! en de productiemaatschappij die jarenlang het leven van de Kardashian's heeft gedocumenteerd. Ook schreef Kim dat ze zonder Keeping Up With The Kardashians nooit zou zijn geworden wie ze nu is. "Ik ben zo dankbaar voor alle mensen die hebben gekeken en mij en mijn familie hebben gesteund in deze fantastische veertien jaar. Deze show heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn en ik sta bij iedereen in het krijt die een rol heeft gespeeld in het vormen van onze carrières en het veranderen van onze levens."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs