Fans denken dat Taylor Swift de naam van Gigi Hadids baby heeft onthuld

Het zou niet de eerste keer zijn

Afgelopen september werden Gigi Hadid en Zayn Malik ouders van hun eerste kindje. Ze mochten een dochter verwelkomen. Het is inmiddels drie maanden later, en de twee celebs houden ons nog steeds in spanning: wat is de naam van hun dochter? Het mysterie is mogelijk opgelost: fans denken dat Taylor Swift de naam van Gigi en Zayns baby heeft onthuld.

Naam baby Gigi Hadid

Taylor Swift bracht afgelopen vrijdag voor de tweede keer dit jaar uit het niets een album uit. Na Folklore is nu ook het album Evermore te luisteren. Één van de nummers op het album valt in het bijzonder op. Op Twitter wordt volop gespeculeerd over het nummer 'Dorothea'. Fans zijn ervan overtuigd dat dit de naam is van Gigi en Zayns dochter.

Gigi Hadid Dorothea

Voor je nu denkt: dat is wel heel vergezocht; waarom zou Taylor Swift over een babynaam zingen? Nou, ze heeft dat al eerder gedaan - dit jaar nog. Afgelopen juli onthulde de zangeres de naam van het derde kind van Blake Lively en Ryan Reynolds in de titel van één van de tracks van Folklore: Betty. Taylor is bevriend met Blake Lively én met Gigi Hadid. Er is dus een kans dat ze opnieuw een babynaam van een vriendin onthult in haar muziek.

Taylor Swift Dorothea Gigi Hadid baby

Taylor Swift maakte een opvallende opmerking die deze theorie versterkt. Ze reageerde onlangs op reacties op haar YouTube-video van Willow. "Er is geen directe voorzetting van de verhaallijn van Betty/James/August, maar in mijn hoofd ging Dorothea naar dezelfde school als Betty, James en Inez. Jullie ontmoeten haar snel," schrijft ze. Betty, James en Inez zijn de namen van de kinderen van Blake Lively. Taylor legt hier een duidelijk verband tussen deze drie kinderen en Dorothea. Is dit het bewijs dat Gigi en Zayns dochter Dorothea heet?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs