The World's A Little Blurry: dit is de trailer voor de aankomende Billie Eilish docu

De docu is vanaf februari te bekijken

billie eillish stijl mode
Jesse Lizotte

Bekijk de eerste beelden van de documentaire over Billie Eilish: The World's A Little Blurry. De docu zal volgend jaar te zien zal zijn en ach, dat is sneller dan je denkt. In januari vorig jaar liet Billie weten dat er wordt gewerkt aan een documentaire, die origineel op de planning stond voor 2020. Maar ja, aangezien in 2020 niets gaat zoals we zouden willen, werd ook deze film uitgesteld tot 2021. Nu krijgen we een trailer én een precieze releasedatum.

The World's A Little Blurry

De documentaire is al sinds juli 2018 in de maak. In de trailer zien we beelden van haar thuissituatie versneden met beelden van Billie die optreedt voor volle zalen. We zien haar in huis met haar ouders en met haar broer Finneas, die al haar muziek met haar schrijft en produceert. De beelden worden in de trailer versneden met indrukwekkende cijfers: "141 nominaties. 137 miljoen volgers. 55 miljard streams. 19 liedjes op de Billboard Hot 100 hitlijst. 17 jaar oud. 5 Grammy Awards." De trailer bouwt op in intensiteit en eindigt met beelden van een piepjonge Billie die voor haar ouders optreedt samen met haar grote broer.

Bekijk de trailer van de documentaire over Billie

In september werd al bekend dat de documentaire over Billie Eilish in februari uitkomt in bioscopen en op Apple TV+. Of de film ook in Nederland op het witte doek te zien zal zijn is nog niet bekend. De precieze releasedatum wordt 26 februari. De trailer bekijk je hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs